Braşovenii de la Allview, unul dintre cele mai importante branduri de smartphone-uri și tablete din România, lansează tableta PC Viva i10G, un gadget care...
Viva i10G2Braşovenii de la Allview, unul dintre cele mai importante branduri de smartphone-uri și tablete din România, lansează tableta PC Viva i10G, un gadget care se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluție de 2048×1536 px, conectivitatea 3G integrată și procesorul Intel® Atom™ Z3735D Quad Core cu frecventă de 1,83 GHz.

„Prin lansarea tabletei Viva i10G, gama noastră de produse devine și mai performantă. Integrarea procesorului Intel® Atom™ în device-urile mobile Allview nu mai este o noutate, acest pas fiind făcut acum aproape un an de zile. Astăzi însă, trecem la un nou nivel și prezentăm o tableta PC care integrează un procesor Intel® Atom™ Quad Core, din dorința companiei de a oferi acces la produse performante oricărui consumator de tehnologie mobilă”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Gadget Trends: Impera cu Windows de la Allview

Viva i10G reprezintă o îmbinare perfectă de tehnologii avansate. Pentru imagini de o claritate exceptională și culori reale, pătrunzătoare, tableta beneficiază de un spectaculos display IPS de 9.7”, cu rezoluția impresionantă de 2048×1536 pixeli. Device-ul include puternicul procesor Intel® Atom™ Z3735D Quad Core cu frecventă de 1,83 GHz și arhitectură pe 64 de biți, performant și eficient din punct de vedere energetic și dispune de memorie RAM de 2 GB si Flash de 16 GB, extensibilă cu 64 GB printr-un card micro SD.

Românii de la Allview aduc pe piaţă două tablete cool pentru poze smart selfie şi cu trafic de net inclus

Viva i10G1

Tableta este potrivită atât în călătorii, cât și în activitățile de business sau acasă. Conexiunea 3G HSPA+ integrată asigură accesul la internet de oriunde, iar Bluetooth-ul incorporat oferă posibilitatea conectării la diverse accesorii sau dispozitive periferice utile. Viva i10G dispune de 2 camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP, care facilitează realizarea de fotografii, filmări în format HD și convorbiri video.

Pentru o precizie mai bună a localizarii, tableta utilizează atât sistemul de navigație american GPS, cât și pe cel rusesc, Glonass (Globalnaia Navigaţionnaia Sputnikovaia Sistema). Device-ul are preinstalată aplicația Sygic care poate fi testată gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigație nu necesită conexiune la internet și oferă o interfață modernă, intuitivă și ușor de utilizat.

Tableta PC Viva i10G este disponibilă de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 999 lei.

Creat în 2004, Allview este un brand autohton de smartphone-uri și tablete. În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia și Bosnia-Herzegovina.

Viva i10G

Viva i10G3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.