China Electronics Corporation, compania care detine licenta pentru productia si comercializarea telefoanelor mobile Philips, lanseaza pe piata din Romania un nou smartphone al brandului,...
DR_S308_bu_EN_hiChina Electronics Corporation, compania care detine licenta pentru productia si comercializarea telefoanelor mobile Philips, lanseaza pe piata din Romania un nou smartphone al brandului, modelul S308.

Telefonul este disponibil in oferta COSMOTE Romania, dar poate fi achizitionat si de pe eMag sau de la alti retaileri specializati.

“Cu Philips S308 deschidem seria lansarilor de smartphone-uri din gama S, modele care ies in evidenta prin pretul foarte accesibil si prin design”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Cu siguranta S308 va fi pe placul utilizatorilor datorita camerei foto de 5 Mp cu care pot sa-si faca selfie-uri in locurile pe care le viziteaza in vacanta de vara.”

Gadget Trends: Philips W3500 dual sim intră în oferta Cosmote și la eMAG

Philips S308 este un smartphone mid-range, echipat cu un display de 4 inch TFT, cu touchscreen capacitiv si rezolutie de 800 x 480 dpi. Smartphone-ul are sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si un procesor puternic, dual-core, de 1.2 Ghz. In plus, Philips S308 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE si GPS.

Philips S308 are incorporata o camera de 5 megapixeli, cu blitz si o camera frontala de 0,3 megapixeli. De asemenea, smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32 de GB* (Cardul de memorie microSD nu este inclus).

Philips Xenium W6500, premiat pentru design la Red Dot Award

COSMOTE Romania este singurul operator care are in oferta noul telefon Philips S308 in versiune dual SIM, cu carcasa de culoare gri.

Telefoanele mobile Philips sunt produse si comercializate sub licenta Philips de catre China Electronics Corporation (CEC), una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din China, ce opereaza atat pe piata chineza, cat si pe numeroase piete de export. Ca subsidiara a China Electronics Corporation (CEC), Sang Fei a preluat de la CEC – care detine licenta exclusiva pentru a promova si vinde telefoane mobile sub marcile “Philips” si “Xenium” – intreaga responsabilitate privind activitatea comerciala a Philips Mobile Phones.

INTERVIU Radu Ionescu, Philips: Ţinta mea este să am în orice moment la operator 3-4 modele de smartphone-uri

FR_S308_bu_EN_hi

DR_S308_bu_EN_hi

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.