Berea Nenea Iancu este disponibilă din această lună şi în varianta albă nefiltrată cu limonadă. Noul produs Nenea Iancu se alătură variantelor lansate în...

Nenea Iancu_lemonBerea Nenea Iancu este disponibilă din această lună şi în varianta albă nefiltrată cu limonadă. Noul produs Nenea Iancu se alătură variantelor lansate în urma cu doi ani în România, berea blondă de tip “Munchner Lager” şi berea nefiltrată tip “Weiss”.

“În plin an Caragiale, în 2012, am lansat berea Nenea Iancu cu un plan bine pus la punct şi fără aşteptări supraevaluate. Până la jumătatea acestui an am reuşit vânzări de aproape 1 milion de sticle de Nenea Iancu. Acum, notorietatea berii Nenea Iancu este suficientă pentru a susţine un al terilea produs în gamă”

Larisa Ghindea, Brand Manager la World of Beer

Începând cu Iulie 2012 berea Nenea Iancu a fost distribuită exclusiv în Horeca în două sortimente, blondă şi nefiltrată, la draught. “La sfârşitul verii 2012 eram deja la borna de 100 de mii de sticle vândute, 70 de procente reprezentând bere blondă, restul fiind reprezentate de berea albă nefiltrată tip weiss. Vânzările se realizaseră prin intermediul a aproximativ 40 de localuri din Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi sau zonele turistice cu spaţii generoase de HORECA, precum Mamaia” mLai spune Larisa Ghindea.

Unul din atuurile berii Nenea Iancu constă în procesul natural de fermentaţie care durează 45 de zile, dar şi în faptul că aceasta conţine doar ingrediente naturale. Acest proces oferă ingredientelor, timp suficient pentru a-şi combina perfect aromele, spre deosebire de procesele industriale care folosesc o fermentaţie “grăbita”.

“Gradul de unicitate a berii noastre ne-a ajutat, după lansarea sticlei de Nenea Iancu, să vindem berea în mai multe hipermerket-uri şi în peste 1000 de localuri Horeca la nivel naţional” adaugă Larisa Ghindea.

Noul produs Nenea Iancu respectă dezideratul iniţial al brand-ului, fiind o bere produsă natural, din ingrediente naturale. “Berea albă nefiltrată cu limonadă, pe lângă apă, malţ şi hamei, prezente în orice bere Nenea Inacu, aceasta conţine suc de lamâie, suc de protocale si suc de lime. Practic, este vorba despre o bere nefiltrată tip “Weiss” combinată cu limonadă naturală, ambalată la sticlă de 0,33l. În opinia noastra este vorba despre cea mai atrăgătoare formă de bere cu limonadă”, declară Larisa Ghindea.

Din această vară, distribuitorul World of Beer, a demarat listarea berii Nenea Iancu cu limonadă la nivel naţional în hypermarket-uri şi în localurile care permit vânzarea unui astfel de produs.

Nenea Iancu este disponibila în trei sortimente: bere blondă de tip “Munchner Lager”cu o concentraţie de alcool de 4.9 grade, bere albă nefiltrată tip “Weiss”, cu o concentraţie de alcool de 5.1 grade şi bere albă nefiltrată cu limonadă. Nenea Iancu este o bere produsă din trei ingrediente de bază naturale: apă, malț din orz şi hamei, după un procedeu natural de fermentaţie care durează 45 de zile (pentru berea nefiltrată tip weiss este adăugat şi malțul din grâu). Toate cele trei sortimente sunt produse în orașul Memmingen din landul Bavaria. Reţeta care stă la baza berii Nenea Iancu este realizată de către producătorul german exclusiv pentru marca de bere românească.

Berea Nenea Iancu este produsă după o reţetă tradițională, prin fermentaţie naturală şi respectă un regim constant de calitate, fiind fabricată sub auspiciile “Reinheitsgebot”, adica Legea Purității Germane a Berii de la 1516.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.