Sunetul oferit de difuzorul unui laptop nu este niciodată suficient pentru a asculta muzica preferată, a urmări un film bun sau a te juca....
geniusSunetul oferit de difuzorul unui laptop nu este niciodată suficient pentru a asculta muzica preferată, a urmări un film bun sau a te juca. Din acest motiv, taiwanezii de la Genius, unul dintre cei mai mari producători internaţionali de periferice pentru computere, vin în sprijinul utilizatorilor de laptop sau desktop cu un sistem de sunet cu subwoofer, creat special pentru ei.

SW-A2.1 700 este format dintr-un subwoofer ce oferă un sunet clar și un bas puternic. De asemenea, cei doi sateliți ai sistemului de sunet vin în completare, redând perfect muzica preferată. Pentru un control cât mai ușor al volumului și al bass-ului, un LED verde este poziționat deasupra acestor două butoane.

În plus, SW-A2.1 700 are și intrare jack, pentru a putea conecta dispozitivele mobile la sistemul de sunet sau pentru căști.

Produsul este disponibil în magazine la preţul de referință de 100 lei. 

Creat de către KYE Systems Corp. în 1983, Genius oferă produse pentru PC precum mausuri pentru computer, tastaturi, camere web şi de securitate, difuzoare, periferice pentru jocuri, telecomenzi, căşti, camere foto digitale, rame foto digitale. Gama de produse electronice pentru consumatori de la Genius include şi accesorii pentru telefoanele mobile, căşti Bluetooth şi difuzoare pentru iPod.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.