Compania americană Microsoft, unul dintre cei mai mari producători de software din lume, a adăugat un nou gadget în familia smartphone-urilor X, care funcţionează...
Nokia-X2Compania americană Microsoft, unul dintre cei mai mari producători de software din lume, a adăugat un nou gadget în familia smartphone-urilor X, care funcţionează pe baza sistemului de operare Android.

Astfel, compania a lansat pe piaţă Nokia X2, cu un ecran touch de 3,4 inci – ceva mai mare decât cel iniţial al Nokia X -, un gadget care funcţionează cu ajutorul unui procesor dual-core Snapdragon 1.2 GHz.

În acelaţi timp, telefonul are o cameră principala de 5 megapixeli, şi o cameră frontală mai puţin ofertantă, însă foarte bună pentru apeluri video şi nelipsitele selfie.

Un feature atractiv al acestui smartphone este capacitatea dual-sim. Telefonul are şi 15 GB pentru stocarea fotografiilor sau a aplicaţiilor.

În plus faţă de Skype, Outlook, oneDrive sau OneNote, telefonul are deja instalate HERE Maps şi Mix Radio.

Nokia X2 este disponibil în variantele de carcasă glossy green, orange şi negru, compania plănuind introducerea a trei noi culori în viitorul apropiat: glossy yellow, alb, gri închis.

Cel mai nou smartphone din gama Nokia costă 99 de euro (135 de dolari) şi poate fi achiziţionat în anumite ţări. Oficialii Microsoft nu au dat publicităţii încă lista exactă a ţărilor în care se va putea achiziţiona acest device.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.