Allview a lansat astăzi două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1: Impera i, Impera S și Impera i8. Impera I este...

Allview Impera i8Allview a lansat astăzi două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1: Impera i, Impera S și Impera i8.

Impera I este un smartphone dual-sim ce permite utilizatorilor să balanseze viața profesională cu viața personală cu ajutorul unui singur device. Acesta este echipat cu un procesor quad core 1.2 GHz, cu ecran IPS de 4.7”, protejat de Dragontrail Glass și are un design slim de 7.2 mm.

Ca dispozitiv Windows Phone 8.1, Impera I oferă o experiență de utilizare mai personală, ce apropie utilizatorii mai mult de persoanele și lucrurile care conteaza pentru ei.

Utilizatorii pot imortaliza momente importante din viața lor cu ajutorul camerei principale de 8 MP cu Autofocus, iar integrarea OneDrive permite sincronizarea în cloud în timp real. Imperia I include în același timp funcționalități precum Live Tiles care aduc informațiile relevante mai aproape de utilizator; Action Center, ce arată notificările și activitățile noi ale utilizatorului; Senses, o suită de funcționalități ce permit gestionarea mai facilă a traficului de date, spațiului de stocare și a duratei de viață a bateriei.  Impera I este disponibil de astăzi la prețul de 699 RON.

Allview Impera i

Impera S vine cu un procesor quad core 1.2 GHz și este un smartphone capabil de procesări puternice, multi-tasking eficient, grafică bogată, precum și capabilități media puternice, toate acestea optimizând durata de viață a bateriei. Memoria Flash de 8 GB și memoria RAM de 1 GB permit utilizatorilor să facă mai multe lucruri și mai rapid.

Echipat cu un display IPS de 5” și o cameră principală de 8 MB, utilizatorii pot capta momentele importante, să le salveze în cloud pe OneDrive și să ofere acces rapid prietenilor la fotografii. Impera S este disponibil de astăzi la prețul de 749 RON.

Allview Impera S

Impera i8 este construită pe un procesor Intel Atom. Tabletă este echipată cu Windows 8.1 și este excelentă pentru productivitate și pentru divertisment. Display-ul IPS luminos, cu unghiuri de vizualizare largi, aduce utilizatorilor o grafică bogată, culori vii și imagini foarte clare. Windows 8.1 cu Bing oferă clienților o alternativă accesibilă, fără a sacrifica experiența Windows, compatibilitatea aplicațiilor și performanțele sistemului de operare.

Impera i8 este o tabletă puternică și compactă, cu un procesor Intel Atom Z3735E Quad Core pe o arhitectură de 64 biți, inclus pentru prima dată de Allview pe un device propriu. Impera i8 oferă oamenilor o productivitate superioară și opțiuni de divertisment bogate, datorită performanțelor procesorului Intel HD Graphics și memoriei RAM de 1 GB. Mai mult, memoria internă de 16 GB, cu posibilitate de a fi extinsă până la 48 GB, oferă un spațiu generos de stocare. În plus, tableta Impera i8 include o subscripție anuală Office 365 Personal, astfel încât utilizatorii pot beneficia de un spațiu de storcare in cloud de 1 TB în OneDrive. Impera i8 este disponibilă de astăzi la prețul de 849 RON.

Allview Impera i8

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.