Compania taiwaneză Foxconn, unul dintre partenerii şi furnizorii gigantului american Apple, este în plin proces de angajare a 100.000 de persoane care ar urma...
iphone68Compania taiwaneză Foxconn, unul dintre partenerii şi furnizorii gigantului american Apple, este în plin proces de angajare a 100.000 de persoane care ar urma să lucreze la asamblarea noului model de smartphone produs de compania americană, iPhone 6, anunţă presa internaţională.

Potrivit informaţiilor Taiwanese Economic Daily, Foxconn ar livra circa 70% din comenzile de iPhone 6 ale Apple, gadgetul urmând să intre în producţie de serie din luna iulie a acestui an.

New trends: cum să trimiţi şi să primeşti mesaje cu miros pe smartphone? Aceşti oameni de ştiinţă au reuşit! – Video

Foxconn nu este singura companie care intră într-o frenezie a angajărilor odată cu lansarea unui noi model iPhone, Pegatron (tot o companie din Taiwan) fiind de asemenea în proces de recrutare a noilor angajaţi aduşi special pentru a face faţă comenzilor iPhone.

New trends: ce noutăţi vor primi pe gadgeturi fanii Apple în urma update-urilor de OS?

Potrivit datelor vehiculate în presa de profil, noua variantă de iPhone ar putea avea două variante de design, una cu un ecran de 4,7 inci, şi alta de 5,5 inci, aceasta din urmă fiind cu display LCD. În plus, se estimează că smartphone-ul cu ecran de dimensiuni mai mici va intra pe piaţă prin luna septembrie, lansarea celeilalte variante fiind împinsă spre finalul anului.

Gadget trends: cum vede designerul Joseph Farahi conceptul iPhone 6C – VIDEO

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.