Potrivit jurnaliştilor Der Standard, în acest an, Grecia este cea mai populară opţiune pentru petrecerea vacanţei de vară printre austrieci. Verkehrsburo, cel mai mare...
Meteora, Greece

Meteora, Greece

Potrivit jurnaliştilor Der Standard, în acest an, Grecia este cea mai populară opţiune pentru petrecerea vacanţei de vară printre austrieci.

Verkehrsburo, cel mai mare jucător de pe piaţa austriacă a agenţiilor de turism, anunţă faptul că Grecia este pe primul loc în preferinţele a circa 15% dintre turiştii austrieci, urmată de Turcia (12,7%), Spania (12,1%), Italia (7,9%). În acelaşi timp, austriecii îşi mai doresc să călătorească în această vară în Statele Unite (5,9% dintre aceştia şi-au manifestat interesul pentru o vizită peste ocean), în timă ce 3,4% dintre austrieci îşi doresc să ajungă în Croaţia.

Interviu Theodoros Karaoglou, Ministrul Macedoniei şi Traciei: turismul aduce PIB-ului Greciei 13 mld. de euro

În ceea ce priveşte numărul de camere rezervate în hoteluri şi pensiuni, Grecia marchează de la începutul anului şi până acum o creştere de două cifre, adică 12,3%, pe locul doi aflându-se Croaţia, cu un plus de 2,4%.

Anual, Grecia este vizitată de circa 400.000 de austrieci.

Interviu Theodoros Karaoglou, Ministrul Macedoniei şi Traciei: modernizarea autostrăzilor se face 95% cu fonduri europene

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.