Sony Action Cam HDR-AS20 sau cum vă puteţi salva şi revedea toate aventurile din această vară Sony Action Cam HDR-AS20 sau cum vă puteţi salva şi revedea toate aventurile din această vară
Suntem în plin sezon de vară şi de concedii, iar noua cameră Sony Action Cam AS20 este pregătită pentru toate aventurile care vă stau... Sony Action Cam HDR-AS20 sau cum vă puteţi salva şi revedea toate aventurile din această vară
Bicycle_HDR-AS20_013Suntem în plin sezon de vară şi de concedii, iar noua cameră Sony Action Cam AS20 este pregătită pentru toate aventurile care vă stau în față.

Nimic nu scapă obiectivului grand-angular ZEISS Tessar cu un unghi de cuprindere generos de 170° (sau 120° în regim SteadyShot), apropiat de unghiul de vedere al ochiului omenesc. Mișcările accidentale ale camerei sunt ținute sub control de stabilizatorul optic SteadyShot, care reduce trepidațiile și vibrația când vă năpustiți la vale cu bicicleta pe un traseu accidentat sau când vă aflați în bătaia vântului și a valurilor.

Bicycle_HDR-AS20_011Există, de asemenea, un microfon care captează cu fidelitate sunetul natural, adăugând o notă suplimentară de realism acestor aventuri de zi cu zi.

Senzorul retro-iluminat CMOS Exmor R™ asigură minunate filmări Full HD și fotografii, chiar și la amurg, când camerele mai puțin avansate se chinuiesc să mai distingă ceva. Înregistrarea la un bit-rate înalt, de până la 28Mbps, permite o captură precisă a detaliului, chiar și când se filmează scene agitate, cu multă mișcare de cameră sau cu subiecte dinamice.

 Dispozitivul Wi-Fi încorporat conectează Action Cam cu dispozitivul portabil RM-LVR1 Live-View Remote. Disponibil ca accesoriu opțional, acest dispozitiv care se poate purta pe încheietura mâinii permite un control ușor al imaginilor și poate lucra cu până la 5 camere Action Cam montate în locuri greu accesibile cum ar fi placa de surfing sau casca de protecție. Bicycle_HDR-AS20_01

Pentru încă și mai multă versatilitate, un buton ușor accesibil permite răsturnarea imaginii pe care o filmați când camera este fixată pe ampenajul unui avion ultra-ușor.

Cu forma sa suplă, lipsită de protuberanțe, Action Cam merge oriunde vreți să o duceți: de la surfing la pistele de patinaj. Designul aerodinamic îi permite să taie curenții de aer și să evite presiunea vântului când coborâți în viteză pe bicicletă sau când săriți pentru prima dată cu parașuta.

Bicycle_HDR-AS20_012Autonomia bateriei este mai mare decât în cazul predecesorilor săi, oferindu-vă posibilitatea să filmați pentru un interval generos de 130 de minute cu modul Wi-Fi pornit (sau 150 de minute cu Wi-Fi oprit) – mai mult decât suficient pentru o documentare amănunțită a unei istovitoare sesiuni de acrobație cu bicicleta sau a unei incursiuni subacvatice.

HDR-AS20 – specificații tehnice

Senzor de imagine

Exmor R CMOS tip 1/2.3 (7.77mm) retro-iluminat 11.9 megapixeli (efectivi, aprox.)

Procesor de imagine

BIONZ®

Formate video

MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Moduri video (rezoluții)

PS: 1920 x 1080 60p/50p

HQ: 1920 x 1080 30p/25p

STD: 1280 x 720 30p/25p

SLOW: 1280 x 720 60p/-

SSLOW: 1280 x 720 120p/-

VGA: 640 x 480 30p/25p

Obiectiv

ZEISS Tessar® F2.8

Distanța focală (echivalentă 35mm)

SteadyShot oprit: 15.3mm (170°)

SteadyShot pornit: 21.3mm (120°)

Stabilizarea imaginii

Electronic SteadyShot

Control camere multiple

Până la 5 unități

Moduri de captură prestabilite

Auto/Subacvatic

GPS

Nu

Încărcare prin USB

Da

Terminal Multi/Micro USB

Da (suportă dispozitive compatibile cu Micro USB)

Wi-Fi

Da

NFC

Nu

Dimensiuni (L x Î X A)

(incluzând bateria din dotare)

Aprox. 24.5mm x 47.0mm x 82.0mm

Compatibilitate card de memorie

Memory Stick Micro™ (Mark 2)

Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (Class 4 sau superior)

Greutate (doar unitatea de bază)

Aprox. 58g

Greutate (cu bateria din dotare)

Aprox. 83g (cu bateria NP-BX1)

Accesorii din dotare

Pachet de acumulatori (NP-BX1)

Cablu Micro USB

Manual de operare

Carcasă antiacvatică (SPK-AS2)

Montură adezivă (VCT-AM1)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.