de transport aerian Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul aeronautic low cost din Europa Centrală şi de Est, a inaugurat...
Andreea Litescu, Senior First Officer Wizz Airde transport aerian Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul aeronautic low cost din Europa Centrală şi de Est, a inaugurat cea de-a 17-a bază, în Riga, Letonia.

Wizz Air va aloca iniţial o aeronavă Airbus A320 care va opera  4 noi rute, de la Riga către Barcelona, Doncaster Sheffield, Dortmund şi Paris Beauvais.

Pe lângă faptul că Wizz Air adaugă noi zboruri din Riga, compania creşte, de asemenea, frecvenţa serviciilor existente către Londra Luton şi Oslo Torp. Wizz Air oferă acum 8 rute către 6 ţări din capitala Letoniei. Această extindere poate stimula piaţa locală a locurilor de muncă în aviaţie precum şi sectorul turismului, mai mulţi vizitatori putând acum călători în Letonia la tarife mici.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN RIGA

Ruta

Zile

Începând cu

Tarife de la**

Paris Beauvais

Marţi; Joi; Sâmbătă

19 iunie

EUR 24.99

Doncaster Sheffield

Luni; Vineri

20 iunie

EUR 39.99

Barcelona El Prat

Miercuri; Duminică

22 iunie

EUR 49.99

Dortmund

Miercuri; Duminică

31 august

EUR 24.99

“Este un pas important pentru prezenţa pe piaţa din Letonia, indicând angajamentul nostru de a oferi clienţilor şi vizitatorilor tarife într-adevăr accesibile, începând de la 14,99 EUR, împreună cu o experienţă de călătorie excelentă. În plus faţă de creşterea oportunităţilor de călătorie pe piaţa locală, creăm şi locuri de muncă în cadrul companiei noastre şi la partenerii de afaceri locali”, a declarat György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Aldis Mūrnieks, Chairman of the Board în cadrul Aerportului Internaţional din Riga, a adăugat: “Wizz Air este un important partener de afaceri şi autorităţile aeroportului apreciază angajamentul companiei de a continua extinderea operaţiunilor sale din Riga. Deschiderea bazei arată că suntem un centru de transport aerian important la nivel internaţional, care va continua să deţină cea mai mare cotă de piaţă în traficul din regiunea ţărilor baltice”.

CREŞTEREA FRECVENŢELOR PENTRU CELE MAI POPULARE RUTE WIZZ AIR

Ruta

Zboruri săptămânale

Oslo Torp

De la 2 la 3

London Luton

De la 7 la 8

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2000 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13.9 milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.