Liga Studenților Români din Străinătate organizează în data de 20 iunie 2014 cea de-a treia ediție a evenimentului de cariere „Hai Acasă!”, un proiect...
hai acasa!Liga Studenților Români din Străinătate organizează în data de 20 iunie 2014 cea de-a treia ediție a evenimentului de cariere „Hai Acasă!”, un proiect care se adresează studenților, absolvenților și tinerilor profesioniști cu experiență academică în străinătate, având drept scop crearea unei legături cu angajatorii interesați de această resursă umană pregătită la universități de prestigiu din întreaga lume.

Ediția din 2014 a „Hai Acasă!” va avea loc la sediul Institutului Bancar Român, din Str. Negru Vodă, nr. 3, sector 3, de la ora 10:00.

Ultima zi de înscriere a participanților este astăzi, 19 iunie. Înscrierile se pot face prin intermediul plaformei EventLink360, la adresa http://el360.ro/eventlink/index-.php/login/lsr_register/. După înregistrare, participanții vor avea acces la informații complete despre companiile participante și oportunitățile oferite, precum și la agenda evenimentului.

LSRS invită tinerii români care doresc să studieze în străinătate la Caravana LSRS

Printre companiile de top care vor fi prezente la eveniment se numără Asirom, Route 66, Brandient, Xerox, Deloitte, Hilti, Ernst & Young, EON, McGuire Woods.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.