Jordan Belfort, omul a carui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, “Lupul de pe Wall Street”,  va colabora cu miliardarul Australian James Packer...
727 X 290 header - principal -jordan belfort romaniaJordan Belfort, omul a carui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, “Lupul de pe Wall Street”,  va colabora cu miliardarul Australian James Packer pentru a produce un serial de televizune in stilul Mad Man despre excesul industriei financiare a New Yorkului anilor ’80.

James Packer va produce şi va finanţa acest show TV prin compania sa de film, RatPac, pe care o conduce impreuna cu Brett Ratner, directorul filmelor Rush Hour si X-Man: The Last Stand. In momentul in care Belfort a venit cu propunerea catre RatPac de a produce un serial TV in stilul Mad Man, ei au fost foarte entuziasmati de idee si acum sunt in discutii pe langa planurile de a crea un show propriu de televiziune care se va numi, cel mai probabil, „Cel mai mare om de vanzari al Lumii”.

Jordan Belfort, adevaratul lup de pe Wall Street vine in Romania

„Din perspectiva RatPac, suntem extrem de incantati de acest proiect cu Jordan Belfort” a spus Packer in The Weekend Australia. De asemenea, a marturisit: „Il respect pe Jordan pentru perseverenta sa. Ca multi altii, este un om care a facut greseli de care, insa, nu se acsunde. Jordan munceste din greu acum sa isi construiasca o noua cariera si aceasta aventura este o parte importanta pentru drumul sau.”

RatPac va finanta acest proiect din bugetul stabilit anul trecut in valoare de 450 milioane de dolari pentru cofinantarea viitoarelor filme Warner Bros, dar si a propriilor proiecte de film si televizune.

In plus, fanii din Romania ai lui Jordan Belfort il pot vedea si live in data de 18 noiembrie 2014, acesta fiind in tara noastra pentru a sustine o conferinta in care va impartasi publicului secretele uriasului sau succes in business, dar si cum se pot feri de capcanele in care el a picat.

La invitatia Extreme Training (www.traininguri.ro), Belfort va sustine un seminar de o zi despre Negociere, Inluentare si Persuasiune.

Pagina oficiala a evenimentului, de unde se pot achizitiona bilete la conferinta cu JordanBelfort este: http://www.traininguri.ro/.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.