La o săptămână după ce a apărut accidental între aplicaţiile din magazinul celor de la Apple, reţeaua de socializare Facebook, cel mai mare jucător...
facebookLa o săptămână după ce a apărut accidental între aplicaţiile din magazinul celor de la Apple, reţeaua de socializare Facebook, cel mai mare jucător din segmentul internaţional de profil, a lansat oficial Slingshot.

În esenţă, printre feature-urile aplicaţiei create de gigantul din social media se număr posibilitatea de a distribui imagini şi videoclipuri cu prietenii din lista de Facebook şi de a trimite “reaction shots”.

Ca şi în cazul Snapchat, odată ce sunt trimise, imaginile sunt şterse automat, iar utilizatorii au posibilitatea de a scrie sau desena peste aceste fotografii.

Aplicaţia vine însoţită de un mecanism de unlocking, adică fotografiile primite de la prieteni se deschid doar dacă trimiţi o fotografie înapoi la persoana care a iniţiat transferul (“slinging” – în traducere, a trage cu praştia).

“Prin Slinghot ne-am propus să avem o aplicaţie în care nimeni nu este doar un spectator, ci toată lumea creează conţinut”, au declarat oficialii Facebook.

Trebuie reţinut şi faptul că utilizatorii Slinghot nu trebuie să aibă neapărat un cont de Facebook. Aplicaţia poate fi accesată cu ajutorul numărului de mobil sau prin conectarea la lista de contacte din telefon a prietenilor sau prin contul lor de Facebook.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.