De astăzi, rca-ieftin.ro devine pint.ro! pint.ro oferă asistență telefonică 24 de h din 24 tuturor șoferilor din România, pentru orice solicitare, fie că este vorba...

Alexandru Pintilie_PBADe astăzi, rca-ieftin.ro devine pint.ro! pint.ro oferă asistență telefonică 24 de h din 24 tuturor șoferilor din România, pentru orice solicitare, fie că este vorba de pană de benzină sau de cauciuc, nevoia de tractare, un restaurant bun în apropiere, informații privind completarea unui formular pe cale amiabilă și multe alte detalii utile.

Echipa pint.ro poate fi apelată la orice oră, indiferent de zi, anotimp sau de Sărbători la numărul: 021/9799. Suntem șoferi și ne dorim să oferim tuturor conducătorilor auto servicii pe care le-am folosi și noi. Treptat, aceste servicii vor fi disponibile pe pint.ro pentru toți cei 5 milioane de șoferi din România.” a declarat Alexandru Pintilie, fondator Pintilie Broker de Asigurare.

Tot prin intermediul pint.ro vor putea fi achiziționate roviniete iar echipa pregătește și alte servicii.Ne asumăm faptul că am reprezentat un imbold pentru mulți competitori ai noștri. Suntem responsabili cu o cotă importantă din piață și ne propunem să creăm în jurul nostru o comunitate a șoferilor din România“, a mai declarat Alexandru Pintilie.

În decembrie 2006 a apărut în România primul site prin intermediul căruia erau disponibile spre cumpărare polițe RCA. O echipă tânără și entuziastă își deservea cumpărătorii la orice oră din zi și noapte, livrând polițe și încredere în achiziționarea serviciilor în mediul online.

Echipa a crescut și a ajuns astăzi la un număr de 40 de angajați, la 120.000 de polițe livrate și la 8 milioane de euro procesați în 2013, iar pentru anul în curs estimează o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.