Galeria Vinurilor Romanesti , cel mai nou program VINEXPERT de promovare a producatorilor romani de vinuri de calitate debuteaza in luna iunie si este adresat...

Karakter EntuziasmGaleria Vinurilor Romanesti , cel mai nou program VINEXPERT de promovare a producatorilor romani de vinuri de calitate debuteaza in luna iunie si este adresat producatorilor si iubitorilor de vinuri romanesti.

Programul are ca scop facilitarea accesului la vinurile superioare autohtone prin reduceri de pret si sesiuni de degustari speciale in magazinele VINEXPERT din intreaga tara. Astfel, magazinele VINEXPERT ofera o reducere de pret de 15% pentru vinurile romanesti ce apartin celor 15 producatori afiliati proiectului in perioadele dedicate acestora.

GALERIA VINURILOR ROMANESTI debuteaza cu o saptamana dedicata producatorului Domeniile Sahateni (9 – 15 iunie) si are ca eveniment principal o degustare de vinuri ce poarta semnatura oenologului Aurelia Visinescu. Joi, 12 iunie 2014, la  wine-barul VINEXPERT Lounge din Calea Dorobanti 152, pasionatii de vin sunt asteptati la lansarea KARAKTER Entuziasm 2013 si la degustarea en primeur Red Artisan 2012.

In cadrul evenimentului se vor degusta si ANIMA Grand Reserve 2011 (produs in editie limitata de 6838 sticle), ANIMA Syrah 2011 si KARAKTER Sauvignon Blanc 2013. Toate vinurile produse la crama Domeniile Sahateni vor putea fi achizitionate in seara evenimentului cu un discount de 20%.

Degustarea va fi sustinuta de Aurelia Visinescu, iar numarul de locuri este limitat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.