UPC și Focus Sat vor aduce în casele românilor toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 și din Cupa Ligii în următorii 5 ani....

bokila steauaUPC și Focus Sat vor aduce în casele românilor toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 și din Cupa Ligii în următorii 5 ani. Operatorii telecom au semnat recent un acord de distribuție cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două canale Look TV și Look Plus.

“Suntem încântați că le putem oferi clienților noștri această veste excelentă: la UPC și Focus Sat vor putea urmări meciurile din cele mai importante competiții fotbalistice din România. Am ajuns la un acord cu grupul care deține drepturile pentru Liga 1 și Cupa Ligii și vom transmite meciurile în perioada 2014 – 2019. În afara zonei de acoperire UPC, cele două canale vor putea fi urmărite la nivel național prin platforma de satelit Focus Sat”

Robert Redeleanu, CMO UPC România

UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe. UPC România conectează 1.179.500 de clienţi la universul digital.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.