„Maleficent”, cu Angelina Jolie în rol principal, a reușit un debut spectaculos. În primul weekend, filmul a avut încasări internaționale de 70 de milioane de...

Afis MaleficentAfis Maleficent„Maleficent”, cu Angelina Jolie în rol principal, a reușit un debut spectaculos. În primul weekend, filmul a avut încasări internaționale de 70 de milioane de dolari.

În România, filmul este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 30 mai 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D. Filmul a fost vizionat deja de aproape 50.000 de spectatori, obținînd încasări de peste 300.000 de dolari.

„Maleficent” este și filmul cu cel mai bun debut de box-office în America de Nord din întreaga carieră a actriţei Angelina Jolie.

Alături de Angelina Jolie, în film joacă şi trei dintre copiii actriţei: Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 5 ani, o interpretează pe prinţesa Aurora copil, iar Pax şi Zahara apar în scene cameo.

Artista americană Lana Del Ray apare pe coloana sonoră a filmului, reinterpretând clasica şi bine-cunoscuta melodie „Once Upon a Dream” din filmul de animaţie Disney „Frumoasa adormită”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.