Epson anunţă lansarea unei noi game de imprimante SureColor SC-T de format mare, rapide, cu patru culori, proiectate pentru grafică, CAD şi GIS şi...

SureColor_SC-T7200Epson anunţă lansarea unei noi game de imprimante SureColor SC-T de format mare, rapide, cu patru culori, proiectate pentru grafică, CAD şi GIS şi destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei.

Noua gamă de imprimante SureColor SC-T cu alimentare din rolă conţine nouă modele care oferă lăţimi, productivităţi şi capacităţi de scanare diverse. Bazându-se pe succesul imprimantelor SureColor SC-T lansate în 2012, noile imprimante de mare viteză SureColor SC-T7200, de 44 inci, SC-T5200, de 36 inci, şi SC-T3200, de 24 inci, au o serie de îmbunătăţiri gândite pentru maximizarea performanţelor din mediile de producţie solicitante. 

Introduce scanarea de format mare şi rolele duble de hârtie
Recunoscând nevoia pieţei pentru o productivitate maximă şi posibilitatea comutării rapide de la o medie de tipărire la alta, noile modele SureColor SC-T7200D şi SC-T5200D sunt echipate cu câte două role de hârtie şi pot face automat alimentare şi transfer între role.

Epson a sporit şi mai mult versatilitatea imprimantelor prin integrarea unui scaner color cu o lăţime de 36 inci în noile modele multifuncţionale SureColor SC-T7200MFP şi SC-T5200MFP de 44 şi respectiv 36 de inci. Acestea sunt primele imprimante Epson de format mare echipate cu un scaner care oferă utilizatorilor flexibilitate pentru a digitaliza documentele de format mare şi pentru a scana către fişiere, către e-mail sau pentru partajarea cu alte imprimante SC-T. Un document original A1 poate fi scanat şi imprimat în aproximativ 39 de secunde. Aceste imprimante multifuncţionale sunt, de asemenea, disponibile în configuraţii cu una sau două role.

Pentru a maximiza performanţele, noua gamă SureColor SC-T beneficiază de procesare foarte rapidă a imaginilor, de un hard disk de 320 GB pentru un spooling eficient şi de conectare securizată în reţea. Pentru a asigura integrarea perfectă a imprimantelor în mediile de design şi imprimare, compatibilitatea PostScript cu procesoare duble de 1,6 Ghz este disponibilă opţional pentru toate imprimantele SureColor SC-T noi, ceea ce permite utilizatorilor să imprime formate multiple de fişiere, inclusiv fişiere mari, cu multe date, rapid şi direct din programe de design şi CAD de top.

Imprimările de calitate superioară sunt asigurate de combinaţia perfectă între cerneala Epson pe bază de pigmenţi UltraChrome XD în patru culori şi capetele de imprimare permanente PrecisionCore™ TFP, pentru a furniza performanţe precise, repetabile şi de durată. În cartuşe de 110, 350 şi 700 ml, cerneala a fost dezvoltată pentru a reda nuanţele intense de negru, liniile clare şi dense din grafica tehnică detaliată, precum şi culorile vibrante necesare pentru imprimări şi afişe de calitate superioară. În plus, această cerneală rezistentă la apă şi la pete este potrivită pentru lucrări care pot fi expuse pe termen scurt atât în exterior, cât şi în interior.

Imprimantele SureColor SC-T sunt proiectate pentru a se potrivi fără probleme în mediul de birou, având o construcţie elegantă, dimensiuni mici şi putând fi operate din faţă. Pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului, imprimantele SureColor SC-T utilizează cerneluri pe bază de apă şi sunt certificate de ENERGY STAR pentru eficienţa lor energetică excelentă.

„Noua generaţie de imprimante SureColor SC-T uşor de utilizat a fost proiectată pentru a furniza o flexibilitate de top şi performanţe de producţie pentru mediile de design şi imprimare solicitante”, spune Duncan Ferguson, Director C&I, Pro-Graphics, Epson Europe. „Capacitatea de a imprima pe hârtie şi plăci de până la 1,5 mm grosime le face ideale pentru numeroase utilizări din domeniul graficii”, adaugă Duncan Ferguson.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.