Axis Communications, lider mondial în soluţii inteligente de supraveghere video IP, anunţă semnarea parteneriatului cu Bentel Sistem, distribuitor de echipamente de securitate cu peste...

Foto 2 Bentel Axis PartnershipAxis Communications, lider mondial în soluţii inteligente de supraveghere video IP, anunţă semnarea parteneriatului cu Bentel Sistem, distribuitor de echipamente de securitate cu peste 15 ani de experiență.

Anna Forsberg, Axis Comm“Strategia noastră pentru România are în vedere un model de distribuție echilibrat, cu un distribuitor orientat IT și un distribuitor specializat în securitate. Superioritarea tehnologică Axis Communications combinată cu puterea organizaţională a companiei Bentel vor conduce la implementarea unor soluţii de securitate avansate, potrivite fiecărui scenariu de utilizare”

Anna Forsberg, Director Regional Europa de Est Axis Communications

Ca urmare a acestei colaborări, companiile care implementează proiecte de securitate şi integratorii pot avea acum acces şi mai facil la cele mai performante produse şi tehnologii Axis.

Foto 1 Bentel Axis Partnership“Odată cu dezvoltarea rapidă a pieţei de supraveghere video IP ne-am mărit portofoliul pentru a oferi soluţii complete de supraveghere video. Începând cu acest an ne bucurăm să fim importatori Axis Communications – liderul mondial în sisteme de supraveghere video IP, fapt care certifică calitatea serviciilor oferite de compania noastră”

Ciprian Nicolaescu, Director General Bentel Sistem

Cele două companii vor organiza pentru partenerii lor sesiuni de training Axis Academy. Astfel, specialiștii tehnici vor fi pregătiți pentru a putea răspunde tuturor cerințelor venite de la clienţii finali în diferite tipuri de proiecte, precum supravegherea unui oraș sau a magazinelor tip retail.

Cel mai nou produs Axis lansat la nivel internaţional este AXIS M3027-PVE, o cameră de supraveghere dome, de exterior si cu protecţie anti vandal ce poate să ofere o înregistrare panoramică de 360° / 180° în rezoluţii de până la 5 MP. Camera poate stoca clipuri video atât pe un card microSDHC cât şi pe un mediu de stocare de reţea extern.

Modelul suportă standardul Power over Ethernet, nu este necesară alimentarea la priză, reducându-se astfel timpul şi costurile de instalare. Camera are si capacitatea de a rula aplicaţii video inteligente şi suportă o gamă largă de software de management video, inclusiv aplicaţia gratuită AXIS Camera Companion.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.