Anul trecut, operațiunea Lenovo Dustbusters, organizată la Lenovo Exclusive Store din Bd-ul Unirii 19B, București, a prelungit viața a 52 de laptopuri pe care...

Lenovo DustBusters 2014Anul trecut, operațiunea Lenovo Dustbusters, organizată la Lenovo Exclusive Store din Bd-ul Unirii 19B, București, a prelungit viața a 52 de laptopuri pe care specialistii Lenovo le-au curățat gratuit de praf, dar și de urmele unor greșeli făcute de proprietari. “Păturici” de praf de peste 1 cm, pete de lapte, cola, vin, (probabil) bere, diverse insecte şi… boabe de susan tapetau interiorul carcaselor deschise de experții Dustbusters. “N-ai să crezi ce poți găsi într-un laptop !” ar zice tabloidele (de fapt, au și spus-o anul trecut).

Ei bine, noi credem că este loc de noi descoperiri. Praful nu este doar o problemă a Capitalei, așa că anul acesta proiectul se extinde în țară. Pentru că a cerut-o provincia și pentru ca cel mai recent nor de praf din Sahara a trecut peste România cu doar o lună și jumătate în urmă. Ghici unde s-a depus ?

Așadar, în zilele de 5,6 si 7 iunie 2014, între orele 10:00 si 15:00, specialiștii Lenovo vor curăța gratuit laptopurile aduse de vizitatori în cele trei locuri în care se desfășoara ediția din acest an a Dustbusters:

-București, Lenovo Exclusive Store, Bd. Unirii 19 B.

-Cluj-Napoca, magazinul Intend, Str. Meseriilor 17.

-Iasi, magazinul TurboZone Computers, Str. Palas 7A.

Fiecare vizitator este binevenit cu un singur laptop, de orice marcă, în perfectă stare de funcționare, care va fi primit doar pe durata operațiunii, și este rugat să prezinte un act de identitate. Primii sosiți vor avea șansa de a-și reprimi într-un timp relativ scurt laptopurile curățate, timp în care pot testa noile laptopuri Lenovo ThinkPad din showroom.

Din experiența editiei anterioare, este posibil ca cei care ajung mai tarziu să nu își primească înapoi laptopul în aceeași zi, din cauza volumului mare de muncă. De aceea, laptopurile rămase vor fi curățate în săptămâna următoare și proprietarii vor fi anunțati când acestea sunt gata.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.