Leonidas România va deschide, joi – 29 mai, Chocolate&Café in Iaşi. Conceptul Leonidas Chocolate & Cafe înseamnă o armonie perfectă între praline de calitate,...

leonidas boite blanc centenaire openLeonidas România va deschide, joi – 29 mai, Chocolate&Café in Iaşi. Conceptul Leonidas Chocolate & Cafe înseamnă o armonie perfectă între praline de calitate, băuturi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România, a mai deschis in franciza două ciocolaterii la Bucureşti şi una la Braşov, urmatoarele orase vizate fiind Cluj Napoca şi Timişoara.

”După 5 ani pe piaţa din România, am decis să aducem acest brand cu o tradiţie de 100 de ani într-un oraş boem şi plin de tradiţie, la rândul său. S-au investit 40.000 de euro într-un spaţiu de 50 de metri pătraţi, amplasat pe cea mai importantă stradă pietonală din Iaşi, pentru a aduce ieşenilor un concept pe care îl merită şi de care ar trebui să se bucure în fiecare zi – Leonidas Chocolate & Cafe. Spaţiul beneficiază de locuri atât în interior, cât şi pe terasă, unde ieşenii şi turiştii pot savura specialităţile Leonidas”

Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România

Cu o istorie de 100 de ani, brandul Leonidas este numărul 1 în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, cu peste 100 de sortimente de praline comercializate în peste 1400 de magazine din toată lumea.

Încă de la primele sale creaţii din 1913, reţeta de succes a companiei Leonidas s-a bazat pe virtutea prospeţimii desăvârşite. Astăzi, Leonidas realizează peste 100 de varietăţi de praline belgiene de ciocolată de cea mai înaltă calitate şi prospeţime utilizând întotdeauna unt de cacao cu puritate de 100%.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime. Leonidas este singura ciocolaterie din Romania care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îşi poţi face chiar ţie un cadou special.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.