Banca Comerciala Română (BCR) oferă în mod gratuit clienților săi, utilizatori de internet banking – Click 24 Banking, cel mai complex motor de procesare...

asistentul financiar BCRBanca Comerciala Română (BCR) oferă în mod gratuit clienților săi, utilizatori de internet banking – Click 24 Banking, cel mai complex motor de procesare automată a fluxului de venituri și cheltuieli, dublat de un set de funcționalități pentru analiză, administrare și planificare a bugetului personal – Asistentul Financiar BCR.

Asistentul Financiar BCR este o aplicație online unde siguranța datelor este asigurată de securitatea aplicației Click 24 Banking.

Asistentul Financiar BCR oferă clienților transparență totală asupra cheltuielilor și vizibilitate totală asupra finanțelor proprii. Asistentul Financiar BCR este un serviciu online pentru gestionarea finantelor personale, un instrument de educatie financiară care crează clienților confortul și obisnuința de a urmări periodic veniturile și cheltuielile, de a face predicții pentru propriul buget și de a stabili ținte de cheltuieli, economii și investiții

Marian Ignat, Director Executiv al Direcției Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR

asistentul financiar BCR2Peste 90% din operațiuni efectuate prin Click 24banking sau cu cardul sunt categorisite automat de Asistentul Financiar. Clienții au posibilitatea de a-și identifica cheltuielile viitoare și de a face estimări, de a se compara cu profile din aceeași categorie cu ei, de a fi notificați cu privire la țintele de cheltuili pe care și le-au previzionat și de a-și vizualiza evoluția portofoliul în timp.

Asistentul Financiar BCR generează o perspectivă globală asupra bugetului propriu, posibilitatea de a vizualiza rapid toate veniturile și cheltuielile personale, control absolut asupra banilor detinuți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.