Allview a lansat astăzi noul său vârf de gamă, smartphone-ul X2 Soul. Grosimea de numai 5,55 mm îl plasează în fruntea clasamentului celor mai subţiri...

allview x2 soulAllview a lansat astăzi noul său vârf de gamă, smartphone-ul X2 Soul. Grosimea de numai 5,55 mm îl plasează în fruntea clasamentului celor mai subţiri telefoane din lume.

Noul device este fabricat în proporţie de 98% din metal şi sticlă, fiind acoperit pe ambele părţi de un strat subţire de Corning Gorilla Glass (0,55 mm grosime în partea frontală şi 0,40 mm în partea din spate). Având o grosime de numai 1 mm, display-ul cu care este dotat X2 Soul este recunoscut ca cel mai subţire ecran Amoled de pe piaţă. Cu toate că este un device care redefineşte conceptul „ultra slim”, nu s-a făcut nici un compromis în ceea ce priveşte bateria. Aceasta ocupă aproape 2/3 din interiorul device-ului, valoarea raportului capacitate/densitate fiind una ridicată. Datorită tehnologiei avansate a componentelor, placa de bază măsoară doar 0,6 mm grosime.

„X2 Soul se adresează utilizatorilor care îşi doresc un smartphone cu design ultra-elegant şi inovator, construit din materiale premium, care în acelaşi timp să ofere performanţă ridicată, autonomie mare a bateriei şi o experienţă excelentă în utilizare. Cele mai puternice componente hardware şi cele mai noi tehnologii au fost înglobate într-un device de numai 5,5 mm grosime, fără a compromite performanţa acestuia”

Lucian Peticilă, General Manager Allview

Caracteristicile performante nu se opresc aici: display-ul Full HD Super Amoled de 5 inch oferă un unghi mare de vizualizare, o luminozitate ridicată şi imagini extrem de clare datorită densităţii ridicate a pixelilor (441 ppi). Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 şi două camere foto de 13, respectiv 5 MP.

Procesorul Octa Core MediaTek MT6592 pe 28 nm oferă, alături de soluţia grafică Mali 450, performanţe premium în jocuri, un multi-tasking avansat şi o experienţă fluentă de browsing.

„MT6592 este parte a angajamentului nostru de a furniza soluţii de înaltă performanță şi în acelaşi timp rentabile, accelerând transformările pe piaţa mondială de smartphone-uri. Fiind o platformă  True Octa Core, cele opt nuclee ale procesorului integrat în smartphone-ul X2 Soul sunt pe deplin scalabile şi capabile de viteze de până la 1,7 Ghz, oferind o performanţă excelentă per-watt. Astfel, clienţii vor putea utiliza smartphone-ul lor la maxim şi se vor bucura de un multi-tasking de excepţie. Parteneriatul nostru cu Allview ne-a ajutat permanent să contribuim la creşterea pieţei de smartphone-uri şi suntem încântaţi că cel mai important brand IT&C românesc a ales un procesor MediaTek pentru noul lor smartphone ”

Arthur Wang, Senior Director în cadrul companiei MediaTek

Camera foto principală Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus şi Led Flash pune la dispoziţie utilizatorilor o serie de funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport şi foto panoramic. Aplicaţia Charm Cam preinstalată oferă funcţii ingenioase precum efecte de frumuseţe, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.

Amatorii de fotografii selfie vor aprecia camera foto secundară de 5 MP.  Aceasta oferă un unghi de vizualizare impresionant, de 95 de grade, care permite realizarea de autoportrete full body.

Amplificatorul audio Yamaha integrat, sistemul DTS (Digital True Surround) şi cele două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot garantează un sunet de mare acurateţe.

X2 Soul este gadget-ul ideal pentru persoanele dependente de tehnologie, bateria de 2300 mAH oferind o autonomie de până la 10 ore în convorbire şi peste 9 zile în stand by. Smartphone-ul X2 Soul este disponibil în două variante de culori (negru şi alb) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1499 RON.

allview_x2soul

x2soul_alview

allview_x2soul2

x2soul

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.