Vodafone Romania extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model – Vodafone Smart Tab 4 8’’. Noua tableta Vodafone Smart Tab...

Smart Tab 4Vodafone Romania extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model – Vodafone Smart Tab 4 8’’. Noua tableta Vodafone Smart Tab 4 8“ este disponibila, pentru clientii noi si existenti, in sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone. Tableta poate fi achizionata cu 0 euro avans, cu abonamentul Smart NET 12 (12 euro/luna, TVA inclus) si o rata de 7 euro/ luna (TVA inclus) , pe factura, timp de doi ani.

Smart Tab_SeenowTableta Vodafone Smart Tab 4 8“ e compatibila 3G, are un display HD de 8 inchi si o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Cu un design compact, tableta functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2 si dispune de un procesor QuadCore de 1,3 GHz, alaturi de o memorie RAM de 1GB.

Pachetul SMART NET 12 ofera utilizatorilor 5 GB trafic de date inclus la viteza maxima de 43,2Mbps. Promotional, abonamentul ofera, timp de o luna acces nelimitat la internetul mobil. Pe langa traficul de date, pachetul include continut special: TV by Vodafone prin aplicatia Seenow, gratuit timp de 3 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, si 10 GB spatiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud pe toata perioada contractuala.

Tableta poate fi achizionata si fara abonament si are un cost de 184 euro (TVA inclus)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.