Ericsson România își extinde cu 4.000 de metri pătrați suprafața de birouri ocupată în parcul de afaceri West Gate, deținut de Genesis Development în...

West Gate (1)Ericsson România își extinde cu 4.000 de metri pătrați suprafața de birouri ocupată în parcul de afaceri West Gate, deținut de Genesis Development în vestul Bucureștiului. Suprafața închiriată de Ericsson ajunge astfel la 16.000 de metri pătrați, în timp ce perioada contractuală a fost prelungită până în anul 2019.

Ericsson România și-a relocat activitatea în complexul de birouri West Gate în anul 2008, când a închiriat o suprafață de 4.000 de metri pătrați. Compania s-a extins treptat în trei din cele cinci clădiri ale parcului de afaceri, iar cea mai recentă extindere va atrage după sine și o consolidare a birourilor.

 Începând din toamna acestui an, Ericsson își va extinde cu 4.000 de metri pătrați suprafața ocupată în West Gate, de la 12.000 la 16.000 de metri pătrați, consolidându-și activitatea în două clădiri, în care va ocupa în total șase etaje.

Liviu Tudor„Pe piața spațiilor de birouri, relația chiriaș-proprietar se întinde pe cel puțin cinci ani. În această perioadă, businessul companiilor evoluează și de aceea, în calitate de proprietar, trebuie sa dăm dovadă de flexibilitate pentru a le putea acoperi toate cerințele. Colaborarea cu Ericsson este unul dintre cele mai bune exemple: urmărim atât posibilitatea de extindere a suprafeței ocupate, cât și consolidarea operațiunilor pentru o mai bună eficientizare”

Liviu Tudor, președintele Genesis Development

Pe lângă extinderea suprafeței ocupate, Ericsson a prelungit și contractul de închiriere, urmând să își desfășoare activitatea în parcul de afaceri West Gate până în anul 2019, perioada contractuală totalizând 11 ani.

În urma acestei extinderi, gradul de ocupare al West Gate a crescut la 96%. Alte extinderi importante realizate recent au fost Société Générale (de la 2.500 la 5.000 de metri pătrați) și WNS,  unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de BPO (de la 1.500 la 4.000 de metri pătrați).

Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără și: Dacia Renault, Siemens, Accenture, PPD (Pharmaceutical Product Development), Panasonic, Citibank, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropriere a stației de metrou Preciziei, este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.