Prezent, zilele trecute, în Cehia, la evenimentul Toshiba Day am asistat la lansarea oficială în Europa a noii game de televizoare Smart TV. Producătorul...

toshiba day pragaPrezent, zilele trecute, în Cehia, la evenimentul Toshiba Day am asistat la lansarea oficială în Europa a noii game de televizoare Smart TV. Producătorul japonez caută să acopere toate segmentele de piață, iar acum își face intrarea pe piața noastră și cu televizoarele cu rezoluție Premium 2K.

Anul acesta, evenimentul Toshiba Day s-a desfășurat la o fermă din afara orașului Praga, un loc aranjat „ca la carte” cu restaurante și săli de conferințe, și unde reprezentanții producătorului japonez au prezentat istoria companiei, dar și noile tehnologii aduse pe piață.

4k

Tatsuhiro Nishioka, senior manager Toshiba global marketing a amintit, printre altele, că Toshiba este pionier în tehnologie și produce TV-uri de 54 de ani, iar inovațiile tehnologice i-au mulțumit întotdeauna pe clienții companiei.

Acesta susține că cererea de televizoare 4K este în creștere la nivel global, dar, totuși, în 2014, există foarte puține modele 4K care să se încadreze în intervalul 40”-55”.

Din această cauză, dar și pentru că televizoarele 4K au prețuri destul de ridicate, japonezii s-au gândit să ofere TV-uri 2K accesibile în raza de dimensiuni 40-55 “, o gamă în care să includă cele mai recente tehnologii.

Vezi și: Toshiba anunță lansarea seriei de televizoare L74

toshiba 2k

Ei au decis să realizeze un display cu rezoluție mai mică, 2K, un posibil 4K Ready, dar care aduc o calitate a imaginii foarte bună. Potrivit lui Nishioka, Premium 2K este necesar pentru a umple golul dintre FHD și UHD 4K.

Noile TV-uri au și o calitatea video superioară care se datorează sistemului de procesare, Toshiba CEVO Picture – imagini mai clare și mai intense, cu până la 75% mai luminoase decât la modelele anterioare, grație noului sistem de retroiluminare și al noii tehnologii de prelucrare a semnalului video.

cevoGama de culori a fost, de asemenea, îmbogățită, prin utilizarea unor LED-uri de dimensiuni mai mari, ce se traduce printr-o adâncime mai mare a detaliilor și o îmbogățire a conținutului video.

Pe partea audio sistemul CEVO Audio îmbunătățește semnificativ sunetele joase, de la 150Hz la 100Hz, pentru a crea un câmp audio mai bogat și incredibil de puternic.

Toshiba TV Line up 2014

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.