Grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiş (foto), va investi 1,5 milioane euro în mai multe...

Cătălin ChişGrupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiş (foto), va investi 1,5 milioane euro în mai multe proiecte de dezvoltare derulate în următoarele 24 luni.

Proiectele vizează în principal consolidarea poziţiei pe piaţa de servicii de telecom B2B şi  prezenţa pe noi pieţe, prin încheierea de parteneriate strategice sau achizitionarea unor IMM-uri active în zona de telecom, it, zona financiară, turism şi training.

« În cei 13 ani de prezenţă pe piaţa din România, ne-am dezvoltat o zonă de expertiză valoroasă, care ne-a permis sa creştem inclusiv în perioada de criza prin care a trecut România. Suntem specialişti în vânzări B2B, ceea ce ne-a adus o creştere semnificativa a cifrei de afaceri în ultimii ani şi a numărului de angajaţi», precizează antreprenorul Cătălin Chiş. « Intenţionăm să ne punem în valoare expertiza prin diversificarea portofoliului de servicii, astfel încât consultanţii nostri de vânzări să poată oferi soluţii complexe de dezvoltare pentru companii. Suntem deschişi către parteneriate strategice şi, în acelaşi timp, dezvoltăm propriile noastre produse destinate creşterii afacerii».

Grupul APS îşi face de asemenea debutul şi pe piaţa imobiliară clujeană, prin construirea unei business center evaluat la peste 1.000.000 euro. «Clădirea va găzdui companiile din grupul APS şi va fi, de asemenea, disponibilă pentru închiriere către alte firme cu activitate în Cluj », precizează Cătălin Chiş.

Începând din 2011, grupul de companii şi-a extins prezenţa şi în Bucureşti, unde a deschis un nou sediu, iar în 2013 şi-a făcut intrarea pe piaţa de retail, deschizând primele 4 magazine telecom adresate persoanelor fizice si operate de APS Group, sub umbrela brandului Vodafone.

În urma extinderii activităţii şi a achiziţiei de noi companii cu potenţial de creştere, antreprenorul Cătălin Chiş estimează, pentru 2015, o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro pentru grupul pe care îl conduce.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.