Echipa de marketing a celor de la Samsung a anuntat ca Terminalul 5 de pe Heathrow, unul din cele mai animate din lume, va fi...

heathrowT5_samsungEchipa de marketing a celor de la Samsung a anuntat ca Terminalul 5 de pe Heathrow, unul din cele mai animate din lume, va fi rebranduit pentru o perioada de două săptămâni cu scopul de a promova flagship-ul companiei, Galaxy S5. Astfel, potrivit TheVerge, incepand de luni, fiecare zona a terminalului va intra in campania “Terminal Samsung Galaxy S5” si urmeaza sa fie semnalizata cu ecrane digitale pentru promovarea noului smartphone al celor de la Samsung.

Un purtator de cuvant al Aeroportul Heathrow a clarificat faptul că Samsung nu a cumpărat drepturile efective de numire a terminalului, ci doar o campanie publicitară expansiva care va avea loc în cadrul acestuia.

In timp ce Nokia, dar si alte companii au cumparat anterior spații publicitare vaste în interiorul T5, totusi nici unei companii nu i-a fost, încă, permis sa redenumeasca numele terminalului.

Samsung nu se oprește aici si va avea, de asemenea, o pagina S5-branded. Pe scurt, dacă vă gândiți la o călătorie si aveti drum printr-unul dintre cele mai aglomerate terminale și cele mai importante din Europa, singurul mod in care sa evitati  Samsung si cele mai emblematice telefoane ale companiei va fi … legat la ochi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.