Destinatii boeme precum Cartierul Latin, populat de artisti, cafenele si chansonete; romanticul palat Nasrid din Granada; Kedu, campia sacra a Indoneziei sau tinutul salbatic...

MemoDestinatii boeme precum Cartierul Latin, populat de artisti, cafenele si chansonete; romanticul palat Nasrid din Granada; Kedu, campia sacra a Indoneziei sau tinutul salbatic irlandez, au fost parte a calatoriei de initiere in lumea Memo, transpusa in note olfactive si decor de exceptie. Altfel spus, urmand harta olfactiva Memo, invitatii Elysee au devenit pentru o seara pelerinii celor mai frumoase colturi din lume. 

“Ne onoreaza sa reprezentam pe piata romaneasca cele mai noi creatii Memo, expresie a exclusivismului si luxului desavarsit”- a declarat Cristina Balan, managing director Elysee

Vedete si personalitati, printre care Excelenta sa, domnul Diar Nurbintoro, ambasadorul Indoneziei la Bucuresti, Dana Savuica, Cristina Stanciulescu sau Alin Galtescu au calatorit alaturi de Elysee Express in lumea Memo.

O alta surpriza a organizatorilor a fost dansul specific indonezian, acompaniat de acorduri instrumentale traditionale, momente realizate cu ajutorul Ambasadei Indoneziei.

Fashion TRENDS Magazine va prezinta o galerie foto fresh de la evenimentul Elysee, dar si detalii despre noile parfumuri lansate!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.