Producătorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de profil, a investit circa 90.000 de euro...
Vitis-Metamorfosis1Producătorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de profil, a investit circa 90.000 de euro în achiziționarea unui conac din județul Buzău, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare a companiei, începută în 2013.

Proprietatea se află în localitatea Năeni și va fi renovată complet și transformată într-un centru turistic viti-vinicol. Potrivit oficialilor producătorului din Dealu Mare, investițiile planificate în refacerea construcției sunt estimate la aproximativ jumătate de milion de euro.

Trending: Vitis Metamorfosis intră pe segmentul vinurilor eco

,,Încă de când s-a început investiția în Vitis Metamorfosis, ne-am dorit să găsim o modalitate prin care să contribuim la creșterea turismului viti-vinicol în zonă. Mai mult, ne bucurăm că am reuşit să achiziţionăm această proprietate, pentru că se află în mijlocul viilor nostre, iar zona are un mare potențial enoturistic. Ne dorim să transformăm conacul astfel încât să ofere cazare și servicii turistice specifice industriei vinului, la standarde internaționale. Planurile noastre includ și amplasarea unui mic magazin de desfacere pentru vinurile noastre, în interiorul conacului”, a declarat Giancorrado Ulrich, președintele Vitis Metamorfosis.

Vitis Metamorfosis, investeşte 5 milioane de euro în Podgoria Dealu Mare şi devine partener Heinrig Distribution

Proprietatea are o suprafață de un hectar, iar construcțiile sunt formate dintr-un corp central și anexe, unde pot fi amenajate aproximativ 15 camere pentru cazare, o sală pentru un restaurant şi spaţii pentru organizarea unor degustări de vinuri. Clădirea a fost construită în anul 1920 de către un arhitect de origine italiană și a aparținut familiei Fințescu.

Ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare a companiei, Vitis Metamorfosis a trecut recent și printr-un proces de rebranding. Acesta a constat, pe de o parte, în schimbarea identității vizuale – a logo-ului și a etichetelor de pe sticlele de vin. Pe de altă parte, începând cu anul acesta, vinurile vor fi promovate sub numele-umbrelă de Viile Metamorfosis.

Adevăratul gust al vinului (3). Bem mai puţin, dar de calitate mai bună

Vitis Metamorfosis reprezintă îmbinarea a 26 generaţii de tradiţie în lumea vinului ale familiei Antinori cu experienţa locală a companiei Halewood şi cu talentul oenologului Fiorenzo Rista. Compania a fost înfiinţată în 2008 şi are o suprafaţă de 100 de hectare de teren în Podgoria Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantus Primus Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piaţă în 2009. În prezent, compania are un portofoliu de opt vinuri: Cantus Primus, produsul etalon al cramei, şi gamele Vitis Metamorfosis şi Fluturi & Farfalle.

Conacul in timpul constructiei Vila

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.