China Electronics Corporation lanseaza in Romania un nou smartphone marca Philips, modelul W3500. Telefonul este disponibil in oferta Cosmote, eMAG si la alti retaileri...

DR_W3500_RU_hiChina Electronics Corporation lanseaza in Romania un nou smartphone marca Philips, modelul W3500. Telefonul este disponibil in oferta Cosmote, eMAG si la alti retaileri specializati. Pretul de vanzare recomandat pentru Philips W3500 este de 599 RON.

“Philips W3500 este un mini-computer, o consola de jocuri si un telefon mobil intr-un singur dispozitiv, iar acest lucru se datoreaza procesorului quad core de 1,3 GHz, care permite utilizatorilor sa incarce paginile web mai repede si sa vada fotografiile si continutul video foarte usor. Pe langa procesorul puternic, Philips W3500 ofera un ecran tactil FWVGA de 5.0 inch, sistemul de operare Android 4.2 si modul dual de acoperire a retelei”

Radu Ionescu, Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips

Low.FR_W3500_RU_loTelefonul Philips W3500 are o camera incorporata, cu blitz, de 5 megapixeli, iar pentru a sincroniza continutul de pe mai multe dispozitive compatibile WiFi, posesorii nu trebuie decat sa activeze conectivitatea WLAN si, astfel, pot avea propriul hotspot mobil.

Philips W3500 are o memorie interna de 4GB * ROM si 1GB RAM. De asemenea, smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32GB**.

* Memoria disponibila pentru utilizatorul final poate varia de la o piata la alta, ca urmare a pre-configurarii.

** Cardul de memorie MicroSD nu este inclus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.