C&A a prezentat luni, în cadrul unui eveniment inedit colecţia de Vară 2014. În set-up-ul văratic de la Acuarela Bistro, retailer-ul olandez  a reprodus...

C&A Summer Fashion Festival (21)C&A a prezentat luni, în cadrul unui eveniment inedit colecţia de Vară 2014. În set-up-ul văratic de la Acuarela Bistro, retailer-ul olandez  a reprodus o mică parte din vibe-ul estival boem, pentru a da startul sezonului de vară.

Intitulat generic Summer Fashion Festival by C&A, evenimentul a avut ca principal scop prezentarea unui preview al colecției de Vară 2014. Seara s-a desfășurat într-o atmosferă relaxată, cu prieteni, cocktail-uri și muzică bună. C&A a demonstrat în acest fel, că o ținută bine aleasă, într-un context propice, te poate face să trăiești experiența unei vacanțe în fiecare zi. Şi toate astea fără să părăsești orașul.

Noua colecţie C&A este caracterizată de imprimeuri grafice, minimaliste şi folclorice pe tricouri în tonuri radiante şi cu aplicaţii colorate. Această colecţie este un manifest pentru libertate, încredere şi aventură. Ţinutele cu influenţe gipsy compuse din piese decorate manual în culori puternice sunt alăturate cu succes articolelor din denim.  Must-have pentru această vară sunt şalvarii cu imprimeu, jachetele subţiri şi rochiile maxi.

Mai multe detalii despre lansare si intreaga GALERIE FOTO … pe Fashion Trends Magazine

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.