Începând cu luna aprilie, Icon Beauty Lounge este locul ideal dacă îți dorești o experiența unică a răsfățului absolut. La Icon Beauty Lounge primești...

Icon Beauty Lounge 4Începând cu luna aprilie, Icon Beauty Lounge este locul ideal dacă îți dorești o experiența unică a răsfățului absolut. La Icon Beauty Lounge primești atenția și serviciile unei echipe de stiliști profesioniști, la prețurile accesibile ale unui salon, în timp ce te bucuri de o cafea plină de savoare sau un ceai aromat. Cel puțin așa susțin reprezentanții noului beauty Lounge din Brașov.

Ideal atât pentru doamne, cât și pentru domni, Icon Beauty Lounge oferă servicii extinse și variate, iar voucherele pe care le pune la dispoziție sunt cadourile ideale atât pentru aniversări, cât și pentru colaboratorii de afaceri.

Garanția calității serviciilor Icon Beauty Lounge este oferită de întreaga echipă de stiliști condusă de Alexandra Bozocean, General Manager Icon Beauty Lounge, cu o experiență de aproape un deceniu în domeniul frumuseții. Alexandra a trecut de la postura de recepţioner la cea de manager de salon. Pasiunea, dorința și profesionalismul au ajutat-o să creeze, în 2009, ICON Beauty. Iar în 2014, înțelegând nevoile și preocupările clienților a lansat Icon Beauty Lounge, primul beauty lounge din Brașov.

“Cum poveştile se schimbă, am realizat că ceea ce vedem în oglindă – frumuseţea – este mai mult decât un serviciu de coafat / estetică facială / make up / mani-pedi… Este un cumul impresionant de emoții frumoase. Iar mai presus de toate, clienţii trebuie să aibă parte de o adevărată experienţă la nivel senzorial atunci când ne păşesc pragul”, spune Alexandra Bozocean, General Manager Icon Beauty Lounge. “Alături de o echipă dedicată, inaugurăm primul Beauty Lounge din Braşov (strada Mihai Eminescu nr. 2), un proiect de suflet şi cu suflet, unde dăm naștere celor mai frumoase trăiri”, adauga Alexandra.

Icon Beauty Lounge nu își propune să fie doar un salon de înfrumusețare, ci o experiență în sine. La Icon Beauty Lounge se creează și se construiesc relații, se trăiesc emoții, se împărtășesc sfaturi însoțite de zâmbete și bună-dispozițe, iar comunicarea, relaxarea, pasiunea și creativitatea sunt prezențe nelipsite. Toate acestea, pe o fundalul unei muzici relaxante, care te scoate din dinamica și stresul zilnic.

Produsele variate și brandurile de renume internațional întâlnesc exigențele și nevoile diferite ale clienților, dar și bugetele acestora. La Icon Beauty Lounge poți opta pentru ritualuri de înfrumusețare, servicii dedicate bărbaților, pachete corporate, carduri cadou personalizate. Orice ai alege, ai garanția calității, a atenției și a răsfățului.

Dar, Icon Beauty Lounge nu se oprește aici! Oferă un concept inedit – bridal beauty planner –, dovada că înțelege pe deplin dorințele clientelor. Pentru că la Icon Beauty Lounge ai mai mult decât o echipă de stiliști, serviciul bridal beauty planner oferă consiliere de specialitate și planificarea serviciilor de înfrumuseţare pre-eveniment şi din ziua evenimentului. Este visul oricărei viitoare mirese ca această sarcină extrem de importantă pentru ziua nunții sale să fie realizată de o echipă cu experiență, pregătită să ofere un produs final de cea mai înaltă calitate.

Icon Beauty Lounge 3

Întâlniri periodice cu stiliștii pregătiți să-și dezvăluie secretele

Icon Beauty Lounge crede cu tărie că frumusețea și educația cântă la unison. De aceea, pe lângă ritualurile de înfrumuseţare pe care vi le-a pregătit, își propune să fie mai aproape de toți cei care îi trec pragul, prin divizia de educaţie pe care a dezvoltat-o. Periodic, la Icon Beauty Lounge vor fi organizate evenimente cu stiliștii echipei unde vor fi dezvăluite secrete de frumusețe, vor fi oferite sfaturi utile pentru îngrijirea părului, a unghiilor și a corpului, iar ultimele tendințe în machiaj, tunsori și coafuri vor fi explicate și demonstrate.

Icon Beauty Lounge 2

Icon Beauty Lounge 1

Icon Beauty Lounge 5

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.