Compania de logistică şi transporturi Wim Bosman România, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a finalizat primul trimestru al anului în curs cu afaceri de...

Bosman_exterior_depozitCompania de logistică şi transporturi Wim Bosman România, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a finalizat primul trimestru al anului în curs cu afaceri de 13,5 milioane lei, în creştere cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut. De asemenea, compania a terminat primul trimestru din 2014 cu un profit de circa 600.000 lei, în creştere cu 52% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013.

Creşterea din trimestrul I vine să susţină trendul pozitiv al afacerilor Wim Bosman din 2013, an încheiat cu afaceri de aproximativ 49 milioanei lei, în creştere cu 18% faţă de cifra de afaceri realizată în 2012. Evoluţia bună a companiei se datorează analizării şi îmbunătăţirii riguroase a proceselor operaţionale, precum şi gestionării eficiente a noilor huburi europene dezvoltate de grupul logistic internaţional Mainfreight.

Wim Bosman, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de logistică, transporturi şi comisionare vamală, a numărat în 2013 peste 450 de clienţi din mai multe segmente de piaţă precum FMCG, automotive, electronice şi oil&gas. Compania a bugetat pentru 2014 investiţii în valoare de 0,8 mil euro, sumă care vizează reînnoirea parcului auto, utilarea şi echiparea spaţiilor de depozitare existente şi creşterea capacităţilor de depozitare.

Pentru anul în curs, Wim Bosman România şi-a propus să devină un centru de importanţă regională a grupului Mainfreight pentru servicii integrate de logistică. De asemenea, compania aşteaptă la finalul anului o creştere cu 10 procente a cifrei de afaceri şi extinderea capacităţii de depozitare cu 25% până la 20.000 mp.

Emil Ion, Managing Director Wim Bosman România

Emil Ion, Managing Director Wim Bosman România

„Rezultatele financiare din 2013 şi creşterea din primul trimestru din 2014 ne confirmă faptul că serviciile Wim Bosman sunt apreciate de către partenerii noştri. Eforturile susţinute şi constante pentru a pune la dispoziţia clienţilor cu care lucrăm cele mai bune soluţii şi servicii cu valoare adăugată, dar şi avantajele apartenenţei la grupul internaţional Mainfreight constituie premisele necesare atingerii obiectivelor trasate pentru anul în curs”

Emil Ion, Managing Director Wim Bosman

Compania face parte din grupul olandez Wim Bosman, companie cu prezenţă internţională, activă cu 23 de divizii în nouă ţări şi o cifră de afaceri anuală de peste 250 milioane euro. Începând cu 2011, Wim Bosman a devenit subsidiara din Europa a Mainfreight, grup logistic neozeelandez prezent în Oceania, Asia, USA şi Europa prin 221 filiale, peste 5.200 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de 950 milioane euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.