Fastuoasa lansare a celui mai nou flagship al companiei, Galaxy S5, şi cererea uimitoare de care s-a bucurat acest device se pare că nu...
glam_galaxy-s5_groupFastuoasa lansare a celui mai nou flagship al companiei, Galaxy S5, şi cererea uimitoare de care s-a bucurat acest device se pare că nu au fost de ajuns pentru a ridica vânzările companiei coreene pe segmentul de telefoane mobile.

Potrivit celui mai recent raport al companiei, citat de BBC, vânzările diviziei de telefonie mobilă a Samsung au scăzut cu patru procente în primele trei luni ale acestui an.

Astfel, veniturile acestei divizii a Samsung au scăzut la 32,3 miliarde de dolari în perioada ianuarie-martie.

Însă, potrivit datelor companiei, profitul operaţional al unităţii a crescut cu 18% faţă de trimestrul anterior, motorul acestei creşteri fiind reprezentat de scăderea cheltuielilor.

Citiţi aici mai multe informaţii despre Samsung.

Compania a raportat un profit net de 7,5 miliarde de dolari, în creştere faţă de cele 7 miliarde de dolari raportate în trimestrul anterior.

Deşi Samsung a reuşit să detroneze Nokia drept cel mai mare producător de telefoane mobile în  2012, gama Galaxy fiind una dintre cele mai bine vândute, compania se confruntă cu o competiţie crescută pe acest segment din partea unor companii precum Xiaomi, Huawei sau ZTE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.