În timp ce rivalii de la Google oferă tuturor posibilitatea de a avea videoconferinţe gratuit prin intermediul serviciului Google Hangouts (câştigând astfel şi destul...
skypeÎn timp ce rivalii de la Google oferă tuturor posibilitatea de a avea videoconferinţe gratuit prin intermediul serviciului Google Hangouts (câştigând astfel şi destul de mulţi clienţi din rândul micilor antreprenori), oficialii Microsoft au decis să prindă din urmă concurenţa şi să ofere, în sfârşit, videoconferinţe gratuit pentru toţi utilizatorii săi, anunţă presa internaţională.

Utilizatorii serviciului au cerut constant accesul la apeluri video de grup gratuit, aşa că începând cu data de 28 aprilie 2014, utilizatorii desktopurilor cu Windows, Mac şi Xbox One au acees la acest feature fără extra costuri.

skype-video-call-HDAnterior, serviciul de videoconferinţe este dispobilil gratuit numai celor care aveau un serviciu Skype Premium – al cărui abonament costă 8,99 de dolari pe lună. Un abonament de o zi care permite acces la Skype Premium şi, implicit, la apelurile video de grup, costă 4,99 de dolari.

Serviciul de videoconferinţă al Skype permite participarea a până la 10 persoane care folosesc PC-uri sau Mac-uri.

Mişcarea anunţată de oficialii unuia dintre cei mai mari producători de software din lume face parte din strategia companiei de a deveni mai competitivă şi de a veni în întâmpinarea problemelor pe care le au clienţii săi cross-platform.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.