Epson lansează în România noua gamă de imprimante și scanere ultrarapide WorkForce. Noile imprimante WorkForce A4 sunt concepute pentru a înlocui imprimantele laser din...

WorkForce-Pro-WF-5690DWF-Picture-11Epson lansează în România noua gamă de imprimante și scanere ultrarapide WorkForce. Noile imprimante WorkForce A4 sunt concepute pentru a înlocui imprimantele laser din sectorul corporate, oferind costuri de printare și un consum de energie mai mici decât echipamentele laser din aceeaşi categorie. Scanerele WorkForce sunt create pentru domenii în care viteza și fiabilitatea sunt esențiale. Alina Silvestru, Specialist Marketing, Epson România și Bulgaria susține că, în perioada următoare, compania țintește sectoarele bancar, medical, juridic, cabinetele de avocatură şi sectorul public, având în vedere volumele mari de printare și de scanare de care au nevoie. 

”Noua gamă de imprimante Epson WorkForce, cu jet de cerneală, se bazează pe tehnologia proprietară PrecisionCore, care aduce calitatea, fiabilitatea și viteza de imprimare caracteristice domeniului industrial în sectorul business, la costuri mai mici decât tehnologia tradițională laser. Astfel, companiile care s-ar fi orientat către o soluție laser pentru avantajele vitezei și costurilor reduse au o opțiune mai rapidă și mai economică în tehnologia inkjet,” a declarat Alina Silvestru, Specialist Marketing, Epson România și Bulgaria.

Gama de imprimante WorkForce Pro 5000 cu noua tehnologie PrecisionCore

Seria WorkForce Pro WF-5000 (WF-5690DWF, WF-5190DW, WF-5620DWF şi WF-5110DW) este concepută pentru toţi cei care vor să reducă costurile operaţionale și impactul asupra mediului. Imprimantele şi multifuncţionalele A4 din această gamă oferă o reducere cu până la 50% a costurilor de printare pe pagină1 și un consum al energiei cu până la 80% mai mic în comparaţie cu imprimantele şi multifuncţionalele laser din aceeaşi categorie2. Un set de cartuşe de cerneală permite imprimarea a până la 4.000 de pagini, la viteze de până la 20 de pagini pe minut.

Modelele se bazează pe noua tehnologie dezvoltată de Epson, PrecisionCore, adaptând caracteristicile de la presele industriale la imprimantele pentru grupuri de lucru şi birouri. Tehnologia Epson de înaltă performanţă cu cap de printare piezo (TFP) utilizată în prezent la imprimantele de mari dimensiuni, segment în care Epson este lider de piaţă, devine astfel disponibilă şi clienţilor care caută soluţii de imprimare flexibile pentru alte industrii şi afaceri. PrecisionCore asigură culori superioare, calitate îmbunătăţită a imprimării şi durabilităţii, pe cea mai largă gamă de medii de tipărire.

Noua gamă de scanere WorkForce DS-560 şi DS-860/N

WorkForce DS-860 şi varianta cu conectare la reţea, DS-860N, oferă viteze de scanare de 65 pagini pe minut sau 130 imagini pe minut pentru scanarea duplex, chiar şi la 300 dpi. O caracterisitcă specială a noilor scanere este avertizarea utilizatorilor în cazul în care scanerul a fost alimentat cu prea multe pagini. Ambele modele sunt ideale pentru medii care necesită capacităţi de scanare rapidă a unor volume mari de documente.

Modelul care se conectează în reţea oferă o interfaţă cu funcţie de scanare prin buton de comandă, permiţând configurarea şi optimizarea unor sarcini predeterminate. Astfel, diferitele tipuri de documente precum facturile, contractele sau chestionarele sunt stocate corect şi pot fi procesate automat. Alternativ, pot fi predefinite şi selectate cu uşurinţă şi opţiunile care permit scanarea şi trimiterea direct pe email sau pe Share Point a documentelor.

WorkForce DS-560

Epson WorkForce DS-560 adaugă conectivitatea Wi-Fi procesului de scanare a documentelor. Produsul este conceput pentru grupuri de lucru mai mici sau pentru recepţiile companiilor care au nevoie de scanarea unor volume reduse, dar necesită integrarea uşoară a dispozitivului în sistemele de gestionare a documentelor. Produsul beneficiază de o nouă aplicaţie mobilă, permiţând utilizatorilor să scaneze documente şi să le transmită direct către dispozitive mobile.

Echipamentele sunt disponibile in România începând cu luna aprilie 2014 la următoarele preţuri recomandate:

WorkForce Pro WF-5620DWF

1,630 RON

WorkForce Pro WF-5110DW

1,000 RON

WorkForce Pro WF-5690DWF

2,533 RON

WorkForce Pro WF-5190DW

1,961 RON

WorkForce DS-560

2,934 RON

WorkForce DS-860

6,651 RON

WorkForce DS-860N

7,738 RON

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.