Sharp România și Maguay participă la DreamHack București 2014, cel mai mare eveniment de sporturi electronice din Europa, care va începe mâine, 26 aprilie...

Sharp_12Sharp România și Maguay participă la DreamHack București 2014, cel mai mare eveniment de sporturi electronice din Europa, care va începe mâine, 26 aprilie și se va încheia, duminică, 27 aprilie. Desfășurat la Sala Polivalentă, DreamHack București se află la cea de-a treia ediție și reunește cei mai apreciați jucători profesioniști din întreaga lume.

Sharp România va aduce la eveniment, tehnologia Quattron Pro din seria UQ10 de 60 de inch care oferă o rezoluție de 2,5 ori mai mare decât Full HD și redare de conţinut 4K. Aceasta înseamnă că permite vizualizarea materialelor – inclusiv conţinutul cu rezoluţie 4K – într-o rezoluţie mai mare decât orice alt model de televizoare Full HD. Chiar dacă materialul vizualizat are o rezoluţie mai mică, dispozitivul de scalare al ecranului Quattron Pro va mări rezoluţia sa până la 4K, indiferent dacă acesta este un semnal de pe cablu, TV, Blu-ray, DVD, de pe consola de jocuri sau prin satelit. Datorită acestui fapt imaginea va fi mai clară şi mai vie.

Prezența alături de Maguay, partener oficial DreamHack Bucharest pentru cel de-al doilea an consecutiv, scoate în evidență calitățile Quattron Pro din seria UQ10, iar pentru un gamer profesionist tehnologia pe care joacă face diferența. Vizitatorii vor putea testa jocurile preferate pe ecranul Sharp care redă inclusiv conținut cu rezoluție 4K.

Maguay prezintă în premieră, în cadrul DreamHack Bucharest 2014, cele mai noi sisteme de gaming bazate pe arhitectura Intel Haswell și NVIDIA Maxwell.

Organizat anual începând cu 2012, DreamHack București aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de turneu. De asemenea, spectatorii mai au parte de concursuri, tombole, oferte speciale din partea partenerilor oficiali și multă distracție. La ediția de anul acesta, organizatorii estimează un număr de 12.000 – 15.000 de vizitatori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.