SoftOne România, subsidiara unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața soluțiilor software de business din Sud-Estul Europei, SoftOne Technologies, a intrat pe...

Lansare SoftOne RomaniaSoftOne România, subsidiara unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața soluțiilor software de business din Sud-Estul Europei, SoftOne Technologies, a intrat pe piața din România. Compania vizează o creștere a rețelei naționale de distribuitori oficiali de la 10 la 20 și a portofoliului de clienți de la 65 la peste 100 până la sfârșitul anului în curs.

SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner și unul dintre furnizorii cei mai importanți de soluții Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) și Business Intelligence (BI). Compania are mai mult de 1.000 de instalări în cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociați și 100 de angajați, precum și un număr total de 12.000 de clienți în varii piețe internaționale (Grecia, România, Cipru, Rusia, Bulgaria, Serbia și Turcia). La sfârșitul anului 2013, dincolo de  provocările economice din piață, SoftOne Technologies a înregistrat o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro, o creștere de peste 19% față de 2012.

Produsul reprezentativ, Soft1 ERP, se adresează companiilor în curs de dezvoltare și celor de talie medie, precum și corporațiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor și productivitate crescută pentru a-și îmbunătăți performanțele afacerii și a-și crește competitivitatea. Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifică procesele operaționale din întreaga companie, permițând automatizarea funcțiilor cheie din toate departamentele.

Soft1 ERP este optimizat pentru operarea în cloud, fiind singura soluție omogenă de Cloud ERP disponibilă pe platforma Microsoft Windows Azure care permite clienților să folosească soluția în cloud la adevăratul potențial. Soft1 ERP are, de asemenea, o gamă completă de aplicații web & mobile care îmbunătățesc în mod semnificativ opțiunile de mobillitate a afacerii. În plus, toate modulele pot fi adaptate nevoilor clienților și specificului industriei din care aceștia fac parte, Soft1 ERP fiind singura soluție de pe piața locală care poate fi personalizată 100%.

„Ne-am extins în România deoarece este o piață foarte interesantă pentru soluțiile de business oferite de SoftOne. Avem diferențiatori puternici – singura soluție ERP omogenă atât în Cloud, cât și pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată, la un raport preţ-performanţă excelent. Prin urmare, soluția noastră ERP oferă avantaje competitive și sprijină dezvoltarea companiilor într-un mediu complex de afaceri, precum este cel românesc”

Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies

SoftOne România are o mare importanță strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală și de Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.