In premiera in Romania si in exclusivitate in Hip Nose, Nu-Be creeaza o lume olfactiva noua, accesibila in cele mai secrete nuante numai celor...

NU_BE_Pannello_def3_smallIn premiera in Romania si in exclusivitate in Hip Nose, Nu-Be creeaza o lume olfactiva noua, accesibila in cele mai secrete nuante numai celor cu adevarat indrazneti!

Cele mai apreciate nasuri ale momentului precum Antoine Lie, Sylvie Fischer sau Nicolas Bonneville se alatura unei echipe de creatie cu viziune avangardista. Inventand tabelul periodic al elementelor olfactive NU-BE explora originile universului, o stare ce precede forma perfecta. Acel lucru nedefinit ce evoca materia neatinsa din inima Pamantului.

Si fiindca NU-BE crede in alchimia intalnirilor, o intersectare neasteptata precum cea cu Mustaffa Sabbagh, fotograf si artist plastic, sta la baza celui mai nou clip al casei.

Mustafa Sabbagh investigheaza esenta NU-BE cu o precizie senzuala. Este modalitatea de a spune povestea corpului nostru, a partii sale erotice si intunecate, cea care exprima natura reala si profunda a umanitatii.

Viziunea lui Sabbagh creeaza o conexiune intima si misterioasa cu NU-BE. Parfumul devine obiectul dorintei, creatura unica si tangibila cu care interactionam ca intr-un joc al seductiei si echilibrului.

Lasa-te sedus de parfumurile cosmice NU-BE si pregateste-te sa descoperi o lume captivanta, unica!

Carbonul si Oxigenul din marile si oceanele biosferei, induc linistea de dupa Big Bang si sugereaza scurgerea iremediabila a timpului.

 nu_be-Oxygen

Subtil si matasos

“Ideea de baza a parfumului a fost cea de lemn oxigenat”

O supradoza de aldehide si mosc, atingeri de sofran, olibanum si piper… o potiune ce fierbe…un parfum care te inconjoara de peste tot dar pe care nu-l poti defini.

Pret 100ml/540 ron

Cele trei elemente: Hidrogen, Heliu si Lithium stau la originea crearii Lumii, a exploziei primordiale prin care a aparut viata.

 nu_be-Helium

Un parfum statement, o calatorie initiatica spre neprevazut

“Am fost inspirata de ideea unui balon cu aer cald si de mirosul de fum… m-am gandit la arome meditative, la o atmosfera zen…”

Bergamota pentru prospetime, concret de iris si trandafir de Damasc pentru feminitate, styrax si scortisoara pentru mister, un parfum complex ce indeamna la introspectie, meditatie

 nu_be-Lithium

Puternic si delicat, senzual si dinamic

“ Lithiumul este elementul contrastului. Chir daca in limba greaca inseamna “piatra” este cel mai usor dintre metale.”

Caracterul dulist al lithiumului a stat la baza crearii unui parfum al antitezelor, consolidand energia si consistenta, luminozitatea si subtilitatea.

Un joc al ingredientelor, intr-o armonie a contrastelor: intensitatea rasinilor si a cedrului, caldura moscului, dinamismul condimentelor si intensitatea irisului

Neconventional si trendy, Hip-Nose este o destinatie mereu altfel reunind cele mai cool branduri din lumea parfumeriei internationale. Aici, indragostitii de parfumuri au sansa de a descoperi in premiera in Europa conceptul de “bespoke perfumery” adus tocmai din New York.

nuovo gruppo


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.