Cel puţin aşa reiese din cele mai recente informaţii financiare prezentate ieri de cea mai populară reţea de socializare din lume, Facebook. “Business-ul Facebook...
facebookCel puţin aşa reiese din cele mai recente informaţii financiare prezentate ieri de cea mai populară reţea de socializare din lume, Facebook.

“Business-ul Facebook este puternic şi în creştere iar acest trimestru a reprezentat un început de an mai mult decât bun”, a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Tech rumors: Facebook pregăteşte un serviciu e-money

Astfel, potrivit datelor oferite de companie pentru primul trimestru al acestui an, Facebook a încasat 2,5 miliarde de dolari, în creştere cu 72% comparativ cu trimestrul similar al anului trecut, când veniturile au fost de 1,46 miliarde de dolari. Potrivit oficialilor companiei, veniturile din publicitate au atins în primele trei luni ale acestui an nivelul de 2,27 de miliarde de dolari, ceea ce reprezintă un plus de 82% faţă de primul trimestru din 2013.

WhatsApp la un nou record: 64 mld. mesaje trimise pe platformă într-o singură zi

În acelaşi timp, Facebook a raportat 802 milioane de utilizatori activi zilnici în luna martie 2014, un plus de 21% faţă de anul trecut, în timp ce numărul persoanelor care au accesat reţeaua zilnic de pe dispozitivele mobile a trecut de 600 de milioane (609 milioane de persoane), cu 43% mai mulţi faţă de luna martie 2013.

Facebook a cumpărat serviciul de mesagerie WhatsApp pentru 19 mld. de dolari

La finalul lunii martie, 1,28 de miliarde de persoane îşi accesau lunar conturile de Facebook, în timp ce un miliard dintre aceştia intrau de pe telefoanele mobile şi de pe tablete.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.