Smartphone-ul Philips Xenium W6500, lansat pe piata locala la finalul anului trecut, a primit premiul la categoria Design de Produs, in cadrul competitiei internationale...
W6500Smartphone-ul Philips Xenium W6500, lansat pe piata locala la finalul anului trecut, a primit premiul la categoria Design de Produs, in cadrul competitiei internationale Red Dot Award 2014.

Potrivit oficialilor China Electronics Corporation, compania care detine licenta Philips, 39 de produse sub marca Philips au fost premiate de catre juriul celui mai mare concurs de design de produs din lume.

“Premiul acordat lui Philips Xenium W6500 reprezinta recunoasterea calitatii remarcabile in ceea ce priveste design-ul acestui model de smartphone”, spune Radu Ionescu, Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips. “Un premiu oferit de Red Dot Award este echivalentul Oscarului in design si este un sigiliu international de calitate, competenta creativa si excelenta.”

INTERVIU Radu Ionescu, Philips: Ţinta mea este să am în orice moment la operator 3-4 modele de smartphone-uri

La competitia Red Dot Award din acest an au participat 1.816 producatori, designeri si arhitecti, din 53 de tari. Juriul, alcatuit din 40 de specialisti de renume din toata lumea, a evaluat 4.815 produse inscrise in competitie, in conformitate cu cele mai ridicate standarde care tin cont de gradul de inovatie, functionalitate, calitate, durabilitate si, nu in ultimul rand, de avantajele pe care le ofera produsele utilizatorilor din punct de vedere emotional. 

Gadget trends: Philips a adus în România două noi modele dual sim de smartphone Xenium – GALERIE FOTO

Competitia Red Dot Award se afla la cea de a 60-cea editie in 2014 si este unul dintre cele mai mari concursuri de design de produs din lume. Toate produsele castigatoare vor fi expuse in Muzeul Red Dot Design din Essen (Germania), care reprezinta cea mai mare colectie de design modern din intreaga lume.

Telefoanele mobile Philips sunt produse si comercializate sub licenta Philips de catre China Electronics Corporation (CEC), una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din China, ce opereaza atat pe piata chineza, cat si pe numeroase piete de export. Ca subsidiara a China Electronics Corporation (CEC), Sang Fei a preluat de la CEC – care detine licenta exclusiva pentru a promova si vinde telefoane mobile sub marcile “Philips” si “Xenium” – intreaga responsabilitate privind activitatea comerciala a Philips Mobile Phones.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.