În momentul în care Google a decis să scoată pe piaţă gadgeturile Nexus, produse pentru companie de diverşi jucători din sectorul tech, gigantul american...
AndroidÎn momentul în care Google a decis să scoată pe piaţă gadgeturile Nexus, produse pentru companie de diverşi jucători din sectorul tech, gigantul american nu a luat în considerare HTC ca un posibil partener pentru aceste produse.

Însă, dacă ne luăm după informaţiile care au început să circule prin presa internaţională, acest lucru s-ar putea schimba, mai ales că producătorul taiwanez s-a dovedit un asset importat pe piaţa Andoid, având câteva produse (cel mai recent, smartphone-ul HTC One M8) extrem de interesante şi căutate de fanii sistemului de operare creat de Google.

Astfel, potrivit 9to5google.com, compania americană ar urma să anunţe în trimestrul trei al acestui an o tabletă Nexus cu display de 8 inci produsă de HTC.

Până în acest moment, două tablete de 7 inci au fost produse pentru Google de Asus, gadgetul cu display de 10 inci fiind creat în colaborare cu Samsung. În plus, odată cu schimbarea partenerului de producţie, se pare că noua tabletă Nexus ar urma să beneficieze şi de o schimbare de design, urmând să arate destul de diferit comparativ cu device-urile existente acum sub acest brand.

Recent, Google şi HTC şi-au unit eforturile pentru createa unei ediţii Google Play a celui mai recent smartphone lansat de HTC, One M8. Să fie acesta începutul unei colaborari fructuoase?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.