Ixia a fost selectată de către Microsoft să asigure compatibilitatea dispozitivelor mobile cu aplicația Microsoft Lync. Gradul tot mai mare de utilizare a aplicațiilor de...

ixiaIxia a fost selectată de către Microsoft să asigure compatibilitatea dispozitivelor mobile cu aplicația Microsoft Lync. Gradul tot mai mare de utilizare a aplicațiilor de tip mission-critical care integrează voce, video și mesagerie pune presiune crescândă pe dispozitivele mobile, în condițiile în care utilizatorii se așteaptă la un nivel constant de calitate. Soluția Ixia de testare Wi-Fi a dispozitivelor presupune testarea în condiții reale pentru a confirma că smartphone-urile, tabletele și laptopurile pot să susțină fără probleme aplicația Microsoft Lync.

O platformă de comunicații unificate care oferă o experiență integrată de mesagerie instant, voce și video chat, Microsoft Lync consolidează colaborarea în rândul forței de muncă din companii din toată lumea. Cu toate acestea, ca urmare a exploziei tendinței BYOD (bring your own device), aplicații precum Lync sunt folosite tot mai des pe dispozitive mobile în loc de PC-uri desktop. Acest fapt, combinat cu așteptările exigente ale utilizatorilor din companii, face ca producătorii să își dorească să se asigure că noile dispozitive mobile oferă performanța dorită.

Microsoft și Ixia colaborează pentru a testa și valida compatibilitatea dispozitivelor mobile cu aplicația Microsoft Lync folosind soluția de test Wi-Fi a dispozitivelor mobile. Ca furnizor oficial de servicii de testare pentru întreg ecosistemul Wi-Fi Microsoft Lync, Ixia lucrează direct cu parteneri Microsoft pentru a testa și valida tehnologia utilizată de sistemul de comunicații unificate printr-un proces stabil:

  • Pe durata unei săptămâni, Ixia utilizează soluția VeriWave pentru a crea condiții realiste care emulează o gamă largă de trafic de aplicații bogate în conținut media, scalabile, măsurând simultan performanța, capabilitățile de roaming, interoperabilitatea și altele.
  • Odată ce procesul de testare se încheie, Ixia le oferă Microsoft și partenerilor tehnologici un raport clar de rezultate de performanță, securitate și fiabilitate. În baza acestui raport, Microsoft decide dacă tehnologia este potrivită pentru a fi folosită împreună cu platforma Lync.
  • Astfel, Microsoft are certitudinea că utilizatorii Lync vor primi servicii de comunicații unificate de calitate, ceea ce va conduce la creșterea adopției acestui instrument puternic de colaborare.

Pe parcursul ultimului an, Ixia a fost furnizorul oficial de servicii de testare pentru a determina compatibilitatea aplicației Microsoft Lync cu dispozitive de rețelistică Wi-Fi precum puncte de acces Wi-Fi și a colaborat direct cu partenerii Microsoft pentru a testa și valida tehnologia utilizată împreună cu sistemul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.