Hotărârea Google de a scoate la vânzare pentru o zi ochelarii smart Google Glass s-a dovedit un succes, chiar dacă într-un raport recent americanii...
Google-GlassHotărârea Google de a scoate la vânzare pentru o zi ochelarii smart Google Glass s-a dovedit un succes, chiar dacă într-un raport recent americanii se arătau destul de sceptici cu privire la acest gadget. În doar câteva ore, versiunea albă “Cotton” a acestora s-a vândut în totalitate, au anunţat reprezentanţii echipei Google Glass pe contul de Google +.

Marţi, pe 15 aprilie, gigantul american a scos la vânzare ochelarii săi inteligenţi, pentru prima dată, pentru publicul larg, după ce, aceştia au fost destinaţi mai ales dezvoltatorilor pentru ca aceştia să realizeze o serie de aplicaţii pentru ei.

Google Glass nu se bucură de succes printre potenţialii utilizatori

Astfel, doar pentru o zi, compania a oferit posibiltatea fanilor americani de a achiziţiona o pereche de Google Glass la preţul de 1.500 de dolari, alături de un accesoriu gratis: o ramă sau ochelari de soare.

Repezentanţii Google au declarat că îşi doresc ca până la finalul acestui ai, Google Glass să fie în magazinele din întreaga lume. Device-ul creat de compania din spatele celui mai accesat motor de căutare din lume vine sub forma unor ochelari normali cu ajutorul cărora utilizatorii pot înregistra video, face fotografii, pot folosi chat-ul, căuta pe hartă locuri unde doresc să ajungă sau pot accesa internetul.

Chiar dacă Google a vândut versiunea pe alb a gadgetului, încă mai are destule device-uri în versiunile Charcoal, Tangerine, Shale sau Sky.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.