Ne place, place, place! De data aceasta am ales sa ne “jucam” cu E-Boda Revo R85, probabil cea mai performantă tabletă din portofoliul E-Boda...

E-Boda Revo R80 - 1Ne place, place, place! De data aceasta am ales sa ne “jucam” cu E-Boda Revo R85, probabil cea mai performantă tabletă din portofoliul E-Boda și una dintre cele mai puternice tablete aduse în țară sub brand românesc.

Tableta are in componenta un procesor cu 4 nuclee de tip Cortex A9. Designul este unul cu accente metalice asemănător lui iPad mini. Un display de 8 inchi, format 4:3, colțuri ușor rotunjite, în spate găsim un capac construit din aluminiu, o cameră poziționată în colțul superior din partea stângă și elemente de branding în partea inferioară. O singură zonă din partea din spate nu este din aluminiu si anume porțiunea pe care este amplasată camera principală de 5 megapixeli și sub care se află, cel mai probabil, antenele pentru recepționarea semnalului Wi-Fi.

Muchia superioară dezvăluie majoritatea elementelor conectoare: slot microSD, port HDMI, microfon și jack-ul pentru căști, pe muchia inferioară este doar portul microUSB, în timp ce butonul Power și cele pentru controlul volumului se află pe latura din dreapta, accesibile ușor la operarea cu o singură mână. Difuzorul este poziționat în partea din spate, grilajul prelungindu-se pe aproape toată lățimea tabletei.

E-Boda_Revo R85  (5)Cu 8.9 mm grosime și 408 grame în greutate, tableta poate fi transportată fără griji și nu cauzează probleme la operarea îndelungată. Pentru Revo R85, E-Boda a ales panoul  IPS și avem acum de-a face cu o iluminare mai bună, unghiuri largi de vizualizare și culori aproape de realitate. Ecranul are o rezoluție 1024 x 768 pixeli și 160 ppi.

Performanțele tabletei E-Boda Revo R85 sunt susținute de un procesor Cortex A9 cu patru nuclee la o frecvență de 1.6 GHz, 1 GB memorie RAM și placa grafica Mali 400 MP4 cu patru nuclee, la o frecventa de 533 MHz. Spațiul de stocare intern măsoară 16 GB, dintre care utilizabili doar 13 GB , dar el poate fi extins cu până la 32 de GB cu ajutorul unui card microSD.

E-Boda_Revo R85  (6)Tableta dispune  de  Bluetooth 4.0, G-Sensor, cameră principală de 2 megapixeli și frontală de 0.3 megapixeli. În ceea ce privește autonomia, noua tableta din portofoliul E-Boda se laudă  cu o autonomie de până la 7 ore, ajutată de o baterie cu o capacitate de 4.700 mAh. E-Boda Revo R85 rulează Android 4.2 Jelly Bean. În general, tableta se mișcă fără probleme în meniu, dar se întâmplă să apară și lag-ul după o utilizare mai îndelungată. Totuși, trebuie remarcat faptul că după o utilizare mai intensă tableta nu ajunge să se încălzească în vreun mod deranjant.

In concluzie, E-Boda Revo R85 este o soluție ieftină și care se descurcă onorabil în aproape toate procesele la care este supusă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.