Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală a Samsung GALAXY NotePro (12.2 inci), tableta fiind disponibilă în rețelele partenere. Samsung GALAXY NotePro oferă...

NotePRO white DynamicSamsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală a Samsung GALAXY NotePro (12.2 inci), tableta fiind disponibilă în rețelele partenere. Samsung GALAXY NotePro oferă o nouă experiență de utilizare, îmbinând performanța puternică cu designul revoluționar, fiind prima tabletă cu un display de 12.2-inci WQXGA Widescreen (16:10).

Tableta GALAXY NotePro reprezintă încă o dovadă a interesului pe care îl acordă Samsung dezvoltării de noi tehnologii care să răspundă nevoilor utilizatorilor și să le ofere în permanență soluții de ultimă oră, care să țină pasul cu stilul lor de viață. GALAXY NotePro pune la dispoziția utilizatorilor cea mai bună experiență de vizualizare și de multitasking, fiind concepută pentru a oferi eficiență în activitățile de zi cu zi ale consumatorilor”, a declarat Valentin Popa, Tablets Product Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Cu un display de 12.2 inci WQXGA Widescreen (16:10) și o rezoluție de 4 milioane de pixeli (2.560×1.600), Samsung GALAXY NotePro oferă o experiență unică de utilizare. Datorită dimensiunilor generoase ale display-ului, utilizatorii se pot bucura de redarea conținutului video Full HD la o calitate uimitoare.

În plus, ecranul Magazine NX dezvoltat pe Samsung GALAXY NotePro le oferă consumatorilor posibilitatea de a organiza conținutul preferat de ei într-un dashboard, fiind astfel foarte simplu de utilizat. De asemenea, aceștia pot primi actualizări de știri și pot accesa mult mai rapid aplicațiile utilizate în mod frecvent.

Samsung GALAXY NotePro (12.2 inci) vine cu instrumente de ultimă generație, pentru ca utilizatorii să poată gestiona, cu același device, atât viața personală, cât și cea profesională, putând beneficia de mai multă productivitate și libertate.

Pentru o experiență multitasking superioară, Samsung a dezvoltat funcția Quad View, care permite împărțirea ecranului în patru ferestre diferite și care, alături de S Pen, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a extrage și copia conținut dintr-o fereastră în alta și de a realiza activități multiple.

GALAXY NotePro oferă o experiența autentică de utilizare a unei tastaturi, datorită Virtual Keyboard, care lasă suficient spațiu pentru a tasta confortabil.

Samsung S Pen face ca utilizarea tabletei să fie cât mai eficientă, mai ales cu funcții precum Action Memo, Scrapbook, Screen Write și S Finder. Cu Pen Window, utilizatorii pot accesa instantaneu aplicații precum YouTube sau calculatorul, desenând o fereastră de orice dimensiune pe ecran.

Prin intermediul funcției Remote PC utilizatorii pot controla dispozitivele de acasă sau PC-ul de la birou. De asemenea, Samsung GALAXY NotePro face ca întâlnirile de la birou să fie mult mai simplu de organizat, e-Meeting fiind organizatorul personal care are capacități impresionante de transfer.

Samsung a conceput prin noul GALAXY NotePro o tabletă care integrează perfect funcții de ultimă generație ce oferă verstilitate, un design elegant, subțire, precum și portabilitate, pentru mai multă productivitate.

Specificații tehnice GALAXY NotePRO

Categorie Specificații
Rețea LTE: 800/900/1800/2600+850/2100

3G: HSPA + 21 850/900/1900/2100

Procesor Wi-Fi și 3G: Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore  + 1.3 GHz Quadcore)
LTE: Snapdragon 800 2.3GHz Quad

*Procesorul va fi diferit în funcție de piață

Ecran 12.2-inch WQXGA (2560 X 1600) Super clear LCD
Sistem de operare Android 4.4 (KitKat)
Camera/ Flash – Principală (Rear): 8 Megapixeli, Auto Focus Camera cu LED Flash,
Zero Shutter lag

– Secundară (Front): 2 Megapixeli

Video – Codec: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8, Sorenson Spark, MP43,
VP8, HEVC

– 1080p Full HD video @ 60fps

Audio – Codec: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, FLAC, AMR-NB/WB, Vorbis(OGG), WAV

– 3.5mm Ear Jack, difuzor Stereo

Funcții S Pen Optimizate

 

Experiența S Pen

– S Note (Easy Chart), S Planner

–  Air Command: Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window

– Direct Pen Input

 Aplicații și servicii de conținut Samsung Hub

– Video, Music

– Books/ Games / Learning (Stub)

Samsung Apps / Kies
Samsung TouchWiz / Magazine UX
Samsung KNOX (stub), Samsung e-Meeting, Side Sync 3.0 (stub)
Bloomberg Businessweek+, Dropbox
Evernote, Hancom Office for Android, NY Times
Remote PC, Sketchbook Pro (stub), WebEx Meetings
Aplicații ce pot fi downloadate gratuit Samsung ChatON, Link, Group Play
Bitcasa, Blurb, Easilydo Pro, LIVESPORT.TV, LinkedIn, Oxford Advanced Learner’s A-Z
Servicii mobile Google Chrome, Search, Gmail, Google+, Maps, Play Books

Play Movies, Play Music, Play Store, Hangouts

Voice Search, YouTube, Google Settings, Play Games, Photos, Drive, Play Newsstand

Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0,
USB3.0
GPS GPS + GLONASS
Senzori Accelerometer, Gyroscope, Geo-magnetic, RGB
Memorie 3GB RAM, 32/64GB memorie interna

microSD (pana la 64GB)

Dimensiuni / Greutate 295.6 x 204 x 7.95mm

750g (Wi-Fi version), 753g (versiunea 3G/ LTE )

Baterie 9,500mAh
IrLED Da

*Serviciile listate mai sus pot să nu fie disponibile în toate regiunile, iar caracteristicile pot varia în funcție de regiune.

De asemenea, furnizorul de servicii poate schimba numele și/ sau valoarea aplicațiilor în orice moment.

*Toate funcțiile, caracteristicile, serviciile, aplicațiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.