Cele două noi magazine vor fi inaugurate simultan, în data de 17 aprilie, fiind localizate în Centrul Comercial Jupiter (Com. Bradu, DN65 B, Km...

H&M Lipscani (3)Cele două noi magazine vor fi inaugurate simultan, în data de 17 aprilie, fiind localizate în Centrul Comercial Jupiter (Com. Bradu, DN65 B, Km 6+0.7, Piteşti) şi în Centrul Comercial Euromall (Calea Bucuresti, nr. 36).

Cu suprafațe de vânzare de aproximativ 1.900 mp (H&M din Centrul Comercial Jupiter) şi, respectiv, 1.300 mp (H&M din Centrul Comercial Euromall), cele două magazine  vor oferi clienților cele mai noi colecții pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, alături de o gamă  variată de accesorii în tendinţe.

“Am ales această dublă inaugurare la Piteşti tocmai pentru că suntem convinşi de potențialul pe care îl are acest oraş. Piteşti este un oraş dinamic, cu locuitori pasionați de modă, astfel că ne aşteptăm să fim bine primiti şi aici, la fel ca şi în toate celelalte oraşe în care este prezent H&M”

Ralf Wein, Country Manager H&M România

Cele două magazine îşi aşteaptă clienții pe 17 aprilie, de la orele 11.00, cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai fiecăruia dintre cele două noi magazine vor primi carduri de cumpărături încărcate cu 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți, clienții primesc automat câte un voucher de 30 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.