Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a anunţat oficial lansarea pe piaţă a...
Ace-StyleProducătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a anunţat oficial lansarea pe piaţă a Galaxy Ace Style, un smartphone destinat segmentului mediu de cumpărători, care va folosi cea mai recentă variantă de Android, KitKat.

Galaxy Ace Style are designul consacrat al device-urilor Samsung, dar ţinta sa de utilizatori este cea a celor cu venituri modeste. Gadgetul are un display de 4 inci, un procesor dual-core de 1,2 GHz, memorie internă de 4 GB şi foloseşte Samsung Touch Wiz.

Interesant este faptul că este printre puţinele telefoane mobile destinate segmentului de mijloc care folosesc cea mai recentă versiune de Android încă de la început.

Aflaţi aici mai multe noutăţi despre Samsung.

Telefonul mai are o cameră de 5 megapixeli pe spate, cea frontală fiind VGA, şi are slot MicroSD pentru ce care doresc să îşi mărească capacitatea de memorie.

Galaxy Ace Stlyle va fi lansat în următoarea săptămână la nivel mondial, în două variante de culoare (Cream White şi Dark Grey), preţul său fiind între 275 de dolari şi 410 dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.