Planurile Google pentru a prelua controlul sufrageriei noatre au ca punct central o interfectă simplă TV, aplicaţii şi jocuri, anunţă jurnaliştii The Verge, care...
android-tv-theverge-7_1020Planurile Google pentru a prelua controlul sufrageriei noatre au ca punct central o interfectă simplă TV, aplicaţii şi jocuri, anunţă jurnaliştii The Verge, care au pus mâna pe o serie de documente care atestă faptul că gigantul tech este pe punctul de a lansa un asalt asupra tuturor televizoarelor din lume prin Android TV.

Compania a mai avut o tentativă de a intra pe segmentul TV, prin Google TV, însă noul concept la care lucreată Google se anunţă diferit. Astfel, Android TV nu va mai fi o încercare de a transforma televizorul într-un smartphone mai mare şi mai puternic. “Android TV este o interfaţă de entertainment, nu o platformă computaţională”, anunţă oficialii Google în acele documente. “Va fi cinemativ, amuzant, fluid şi rapid”, mai spun aceştia.

New trends: noul device din sufragerie – Amazon şi-a anunţat oficial Fire TV

Ce înseamnă acest lucru? Că Android TV va arăta şi va funcţiona similar celorlalte variante de TV boxes de pe piaţă, adică Apple TV, Roku şi recent lansatul Amazon Fire TV.

Google se va folosi de toată tehnologia pe care o dispune pentru noul Android TV, inclusive de notificări şi comenzi vocale, utilizatorii având de ales dintre mii de programe TV, seriale, filme, muzică sau jocuri.

Dacă informaţiile prezentate de The Verge sunt corecte, Google este în prezent în faza de selectare a dezvoltatorilor pentru realizarea aplicaţiilor şi jocurilor pentru Android TV.

android-tv-theverge-3_1020 android-tv-theverge-1_1020

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.